Οι περιστάσεις είναι ιδιαίτερα κρίσιμες και απαιτείται ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ & ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ απο όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ & τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

Δεν είναι ώρα καταλογισμού ευθυνών ούτε στις προηγούμενες κυβερνήσεις που οδήγησαν την χώρα σε ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ το 2010, ούτε στις κυβερνήσεις 2010- 14 που ψήφιζαν μέτρα & μεταρρυθμίσεις ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΖΑΝ για να κρατηθούν στην ΕΞΟΥΣΙΑ & ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ.

Ούτε θα καταλογισθούν ΤΩΡΑ ευθύνες στην σημερινή κυβέρνηση που σε 6 μήνες μέσα ΚΑΤΑΦΕΡΕ να μας οδηγήσει σε ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ, ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ και 1 βήμα πριν την ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ & ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ που θα ΕΦΕΡΝΕ για πολλά χρόνια ενα GREXIT.

Aπατείται ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ να δημιουργηθεί κυβέρνηση ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ με τους πιο ΑΞΙΟΥΣ από κάθε χώρο που θα εφαρμόσει τα ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ του 3ου ΠΑΚΕΤΟΥ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΌΜΕΝΑ 3-4 ΧΡΌΝΙΑ.

Τα μέτρα είναι γύρω στα 14 δισ ευρώ και ΟΛΟΙ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!

ΤΑ ΜΕΤΡΑ πρέπει να κατανεμηθούν ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ σε ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ και θα πρέπει να γίνουν και τα εξής για να υπάρχει ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

1) ΑΜΕΣΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ (ΛΑΓΚΑΡΝΤ, ΛΙΧΝΕΣΤΑΙΝ κλπ) και φορολόγηση 40% όπου υπάρχει ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ.

2) ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ 40% ΟΠΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ.

3) ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 1980 ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ 40% ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ.

4) ΑΜΕΣΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ -ΚΡΑΤΟΥΣ.
Η ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

5) ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ.

Όλες οι ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, χωρίς κραυγές, να δώσουμε τα χέρια, να εργασθούμε σκληρά, να αφήσουμε στην άκρη ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ & ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ & ΔΕΞΙΕΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ και να φέρουμε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.!!!

Μόνο τότε θα ανακτήσουμε την ΧΑΜΕΝΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ μας, θα κάνουμε τις ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ και θα ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ μας.

Αυτό θα δημιουργήσει τις προυποθέσεις για ΝΕΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

Έτσι θα μπορέσουμε να έχει ο κάθε Ελληνας πολίτης ΕΡΓΑΣΙΑ & ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. (γιατί όταν δεν έχεις να φας, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ)…

Όποιος πολιτικός νοιώθει ΛΙΓΟΣ να υλοποιήσει τα παραπάνω , ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.

ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ & Η ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ για ΨΕΥΤΕΣ & ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ…

Facebook Comments