Ενόψει του ανασχηματισμού η κ. Παπακώστα επί της ουσίας επιβεβαίωσε τις φήμες ότι μπαίνει στην κυβέρνηση.

Ειδικότερα, για στενή συνεργασία με την Κατερίνα Παπακώστα έκανε λόγο ο Πάνος Καμμένος μετά τη συνάντησή του με την ανεξάρτητη βουλευτή και επικεφαλής του ΝΕΟ στα γραφεία των ΑΝΕΛ στη Βουλή.

«Έχουμε μια στενή συνεργασία και κοινή πορεία από ΝΔ όταν δεν είχε μεταμορφωθεί σε ακροδεξιό νεοφιλελεύθερο μόρφωμα με τους υβριστές του Καραμανλή… Η ΝΔ δεν είναι ίδια» σημείωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας.

«Το ΝΕΟ είναι μια πραγματικότης… Τα μνημόνια τελείωσαν, ο λαός χαράζει νέα πορεία» υποστήριξε ο κ. Καμμένος.

Όπως ανέφερε, θα υπάρξει διαδικασία διαλόγου για να φτάσουμε στην απαρχή μιας προγραμματικής σύγκλισης  σηματοδοτώντας αυτό που είπε ο πρωθυπουργός, δηλαδή τη σύγκλιση των πολιτικών δημοκρατικών δυνάμεων.
 
«Εμείς δεν αλλάξαμε, οι άλλοι άλλαξαν» δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας.

Από τη μεριά της, η κ. Παπακώστα σημείωσε ότι «σήμερα εδώ στη Βουλή των Ελλήνων με θεσμικό τρόπο συζητούμε… τα προβλήματα της χώρας και τη δυνατότητα που μπορούμε να συγκλίνουμε  ανταποκρινόμενοι στο προσκλητήριο που έκανε ο πρωθυπουργός μετά το τέλος των μνημονίων».

Σε περίπτωση που η ανεξάρτητη -διαγραφείσα από τη ΝΔ- βουλευτής ενταχθεί στην Κ.Ο. των ΑΝΕΛ, η κυβερνητική πλειοψηφία θα αυξηθεί στις 154 έδρες.

Νωρίτερα:

Συνάντηση με την ανεξάρτητη βουλευτή της Β΄ Αθηνών Κατερίνα Παπακώστα θα έχει ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία των ΑΝΕΛ στη Βουλή στις 12.00 το μεσημέρι.

Η συνάντηση του κ. Καμμένου με την Κατερίνα Παπακώστα αναζωπυρώνει την ονοματολογία για τον επερχόμενο ανασχηματισμό, ο δρόμος για την υλοποίηση του οποίου άνοιξε άλλωστε χθες και με τη συνεδρίαση της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η μετακίνηση του κ. Σκουρλέτη από την κυβέρνηση στο κόμμα ανοίγει το πεδίο για μεγαλύτερες αλλαγές και περισσότερες μετακινήσεις στην κυβέρνηση.

Facebook Comments