Από την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου, το αγαπημένο σας club επαναφέρει τη αγαπημένη του προσφορά, ανταμείβοντας σας διπλά για ακόμα μία φορά, σε κάθε σας συναλλαγή με την κάρτα Smart. Γιατί εμείς διπλασιάζουμε τους πόντους σας και εσείς… φουλάρετε δώρα!

Συγκεκριμένα, κάθε φορά που γεμίζετε το αμάξι σας με τουλάχιστον 20 λίτρα καυσίμων Shell και κάνετε χρήση της Shell Smart Club κάρτα σας, θα δείτε αυτόματα να διπλασιάζονται οι πόντοι σας! Ο διπλασιασμός των πόντων ισχύει και για το υγραέριο κίνησης Coral Gas, όπου το ένα λίτρο αντιστοιχεί σε έναν πόντο.

Επιπλέον, οι καταναλωτές που θα «κατεβάσουν» τη νέα εφαρμογή all smartapp και θα συνδέσουν την κάρτα Smart τους, θα κερδίζουν 200 πόντους bonus με την πρώτη συναλλαγή τους στα πρατήρια Shell!

Η προσφορά θα διαρκέσει από τις 3 Σεπτεμβρίου έως και 7 Οκτωβρίου και είναι απαραίτητη η χρήση της κάρτας Shell Smart Club.

Μην χάσετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε την νέα μας ιστοσελίδα allsmart.gr και να ενημερωθείτε για την ανανεωμένη λίστα δώρων καθώς και για τις ευκαιρίες αγοράς μοναδικών προϊόντων από το ολοκαίνουργιο e-shop μας.

Shell Smart Club για ακόμη περισσότερα δώρα!

Facebook Comments