H sex coach Eιρήνη Χειρδάρη και ο καλεσμένος της από την Ισπανία σεξουαλικός βοηθός Δημήτρης Ζώρζος (Sex Academy Ισπανίας) παρουσιάζουν το πρώτο Sexological Bodywork workshop εργαστήρι στην Ελλάδα τo Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018.

Μια απίστευτη εμπειρία, για γυναίκες και άντρες, singles και ζευγάρια.

Ημερομηνία: Σάββατο 15 Σεπτεμβίου

Ώρα έναρξης: 18:30

Διάρκεια: 4 ώρες

Tιμή: 60 ευρώ

Early bird εισιτήριο (πληρωμένο εώς τις 29 Αυγούστου): 50 ευρώ

Χώρος: The Social Yogis (Kειριαδών  13, Κάτω Πετράλωνα)

Κατοχύρωση θέσης: [email protected]

Προσοχή: Θέσεις περιορισμένες!

• Γνώρισε τον εαυτό σου, το σώμα σου, την ηδονή σου

• Mεγιστοποίησε τη σεξουαλική σου συνείδηση και απόλαυση

• Ποιοι είναι οι σεξουαλικοί μύες και πώς να τους γυμνάσεις

• Χειρίσου την ερωτική γλώσσα του σώματος

• Επίπεδα επαφής και συνείδησης

Tι είναι το «Sexological Bodywork»;

Το «Sexological Bodywork» είναι εργαστήρια βασισμένα στη Ταντρική παράδοση και στις σωματικές θεραπείες, με σκοπό τη μεγιστοποίηση της σεξουαλικ ής συνείδησης.

Η σεξουαλική απόλαυση έχει να κάνει με πολλαπλούς παράγοντες, σωματικούς σίγουρα, αλλά κυρίως έχει να κάνει με τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε ό,τι μας περιβάλλει. Όταν βιώνουμε οργασμό, δεν μας απασχολεί το οικονομικό μας επίπεδο, ούτε οι πολιτικές μας πεποιθήσεις. Δε νοιώθουμε κανένα αρνητικό συναίσθημα, ούτε ασθένεια, και δεν επιθυμούμε το κακό κανενός. Η μεγιστοποίηση της ηδονής, μας βοηθάει να είμαστε πιο συμπονετικοί, υγιείς, συνεργάσιμοι και λειτουργικοί, με τους υπόλοιπους.

Μέσα από την πρακτική εξάσκηση, μαθαίνεις πώς αντιδρά το σώμα σου στην ερωτική πράξη και πώς να επεκτείνεις τα όρια της ηδο νής πέρα από τα γεννητικά σου όργανα. Το ανθρώπινο σώμα έχει τη ικανότητα και την ανάγκη να νιώθει την ηδονή σε ολόκληρο το σώμα.

Μαθαίνεις πώς να μεγιστοποιείς την ένταση τη ς ηδονής σου. Τη  σημασία της αναπνοής στην ερωτική απόλαυση.

Μαθαίνεις πώς να αντιλαμβάνεσαι τους σωματικ ούς κώδικες επικοινωνίας και πώς να τους διαχειρίζεσαι. Τα σώματα δεν λένε ψέματα. Πώς καταλαβαίνω αν αυτό που κάνω αρέσει ή όχι, στο σώμα που έχω μπροστά μου; Πώς δίνω συγκατάβαση όταν θέλω και πώς προστατεύω τον προσωπικό μου χώρο, σε περίπτωση που δεν έχω όρεξη;

H sex coach Eιρήνη Χειρδάρη

Μαθαίνεις πώς να κυριεύσεις τα επίπεδα επαφής. Δεν έχει σημασία μόνο πού αγγίζω την/τον ερωτική/ό μου σύντροφο, αλλά κυρίως το πώς. Κάθε μέρος του σώματος έχει τα δικά του μυστικά και κάθε άτομο τα δικά του εργαλεία διέγερσης… Ανακάλυψε τα δικά σου, αλλά και των άλλων.

Μαθαίνεις πώς να καλλιεργείς την παρουσία σου. Οι περισσότερες μη ικανοποιητικές και δυσάρεστες σεξουαλικές εμπειρίες, συμβαίνουν όταν στην ερωτική πράξη, δεν είμαστε εκεί, παρόντες, ψυχή τε και σώματι. Το άγχος της σύγχρονης καθημερινότητας και η υπερπληροφόρηση, αφήνουν λίγο χώρο στο μυαλό για να ζήσει και να αντιληφθεί το παρόν. Στην ερωτική πράξη, αυτό πολλαπλασιάζεται, με αποτέλεσμα να φαντασιωνόμαστε, αντί να ζούμε την πραγματικότητα. Η φαντασία μπορεί να λειτουργεί μερικές φορές, αλλά η πραγματικότητα είναι απείρως πιο ικανοποιητική.

Το πιο σημαντικό όμως, είναι πως μέσα από ένα ευχάριστο, ασφαλές και διασκεδαστικό διάστημα, μαθαίνεις πώς η αγάπη και η επαφή μεταξύ των ανθρώπων, μας κάνει καλύτερους σε όλα τα επίπεδα.

Είναι θέμα σωματικής, ψυχικής και πνευματικής υγείας, μια ολοκληρωτική και ικανοποιη τική σεξουαλική ζωή.

Αυτά λοιπόν θα βιωθούν στο πρώτο sexological bodywork εργαστήρι που γίνεται στην Ελλάδα, μέσα από τις τεχνικές και τα βιωματικά εργαλεία που θα μας δώσει ο ελληνικής καταγωγής instructor του ισπανικού Sex Academy Δημήτρης Ζώρζος. Ο καλεσμένος της sex coach Ειρήνης Χειρδάρη, είναι σεξουαλικός βοηθός, πρακτικός εναλλακτικών θεραπειών και σωματικός θεραπευτής, κι έρχεται στην χώρα μας ειδικά για το πρώτο sexological bodywork εργαστήρι που θα γίνει στην Αθήνα. Είναι μάλλον το πιο ιδιαίτερο και δυνατό είδος εργαστηρίων για το σεξ, στο οποίο ο ίδιος είναι πολύ έμπειρος, αφού το διδάσκει εδώ και χρόνια ανά τον κόσμο.

Δηλώσεις συμμετοχής: [email protected]

Θέσεις περιορισμένες, το είδος του workshop επιτρέπει μέχρι 30 άτομα.

O σεξουαλικός βοηθός Δημήτρης Ζώρζος (Sex Academy Ισπανίας)

Ποιός είναι ο σεξουαλικός βοηθός Δημήτρης Ζώρζος (Sex Academy / Ισπανίας)

Πρακτικός εναλλακτικών θεραπειών, προσωπικός και σεξουαλικός βοηθός ΑμεΑ, σωματικός θεραπευτής και «Ντάκα» (σεξουαλικός θεραπευτής μέσω του ταντρικού μασάζ), με σπουδές ως πρακτικός φυσιολογικών θεραπειών, TCI (Σωματική ψυχοθεραπεία), ρυθμική Dalcroze, Θέατρο και σε διάφορες ολιστικές θεραπείες, όπως μουσικοθεραπεία, φυτοθεραπεία, ρεφλεξολογία, χειρομασάζ, θεραπεία ζεν, κβαντικό άγγιγμα και ταντρικό μασάζ, μεταξύ άλλων.

Επί του παρόντος, συνεχίζει να εκπαιδεύεται και να εκπαιδεύει άλλους, σε διάφορες τεχνικές εναλλακτικών θεραπειών, προσφέρει εργαστήρια (workshops) και προσωποποιημένες θεραπείες, στις οποίες συνδυάζει όλη του τη γνώση και εμπειρία, για την αναζήτηση, μαζί με τον/την χρήστη, του καλύτερου τρόπου, για να τον/την συνοδεύσει στη διαδικασία την αυτοίασης του/της. Επίσης συμμετέχει ως ομιλητής σε ημερίδες και σεμινάρια πάνω στη σεξουαλικότητα, σεξουαλική βοήθεια, Tάντρα και πολυμορφία.

Είναι συνιδρυτής και υπεύθυνος ανάπτυξης – μαζί με τη γιατρό και σεξολόγο Charo Ricart – του συλλόγου “Sexualidad Funcional”. Ένα εγχείρημα για την ανάπτυξη της σεξουαλικότητας όλων, με εξειδίκευση στα ΑμεΑ, όπου προσφέρει εργαστήρια, ομιλίες, θεραπείες και σεξουαλική βοήθεια.

Συνεργάζεται ως εκπαιδευτής στο Sex Academy Valencia και Sex Academy Barcelona, σχεδιάζοντας και προσφέροντας βιωματικά εργαστήρια για τη σεξουαλική υγεία και εξέλιξη.

Υπήρξε διοικητικό μέλος της ΜΚΟ Tandem Team Barcelona, ως σύμβουλος σε ηθικά ζητήματα στη σεξουαλική βοήθεια, συντονιστής των σεξουαλικών βοηθών και σεξουαλικός βοηθός.

Συμμετείχε ενεργά στη γέννηση της πρωτοβουλίας Sex Asistent Catalunya, ομάδα σκέψης και διαλόγου στο θέμα της σεξουαλικής βοήθειας για ΑμεΑ, συμβάλλοντας με τις γνώσεις και την εμπειρία του στην ανατολική πρακτική σεξουαλικότητα.

Τον Μάιο του 2017 συμμετείχε στο “Break the pattern”, του TEDxPanteion, στην Αθήνα, με μια ομιλία στο θέμα της σεξουαλικής βοήθειας των ΑμεΑ.

Ζει με την πεποίθηση πως η ερωτική απόλαυση είναι θεραπευτική και πως η αγάπη είναι δρόμος εξέλιξης σε επίπεδο προσωπικό, κοινωνικό και ως ανθρωπότητα γενικότερα.

Ημερομηνία: Σάββατο 15 Σεπτεμβίου

Ώρα έναρξης18:30

Διάρκεια: 4 ώρες

Tιμή: 60 ευρώ

Early bird εισιτήριο (πληρωμένο εώς τις 29 Αυγούστου): 50 ευρώ

Χώρος: The Social Yogis (Kειριαδών  13, Κάτω Πετράλωνα)

Κατοχύρωση θέσης: [email protected]

Προσοχή: Θέσεις περιορισμένες!

Mega Sex Shop

Facebook Comments