Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Ξάνθη και ΟΦΗ στα Πηγάδια, σε αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΟΦΗ παρουσιάστηκε βελτιωμένος σε σχέση με το ματς που προηγήθηκε με την Ξάνθη στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστική της Superleague (3-0 υπέρ των Ακριτών), ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει «τρίποντο» στην πρεμιέρα του στον 7ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου βρίσκονται επίσης η Κέρκυρα και η Νίκη Βόλου. Αυτή τη φορά λοιπόν οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, σ’ ένα παιχνίδι που ο δυνατός άνεμος δυσκόλεψε ιδιαίτερα τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Όσο για το άλλο ματς, το οποίο διεξήχθη στο πλαίσιο του 4ου ομίλου, όπου δηλώνουν «παρών» οι ΠΑΟΚ και Άρης, ο Εργοτέλης προηγήθηκε με γκολ του Καπνίδη στο 42′, όμως ισοφαρίστηκε από τον Γροντή στο 80′, έτσι ο Αήττητος Σπατών απέσπασε το βαθμό κόντρα στην ομάδα της Κρήτης.

ΞΑΝΘΗ: Ζίβκοβιτς, Αλμέιδα, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Ντουρίτσκοβιτς, Κάστρο, Θιμιάνης, Κίκε (65 Σαρπόνγκ), Φλίσκας, Σουλεϊμάν (75 Γέντρισεκ), Μελιόπουλος (58 Κοβάσεβιτς).

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Νάστος, Ντίνας (84 Πλατέλλας), Αραβίδης (70 Βουό), Μιχόγεβιτς, Σασί, Μεγιάδο (62 Παπαστεριανός), Κοροβέσης, Μπολάκης, Νέιρα, Ποτουρίδης. 

Facebook Comments