Η ΑΕΚ χρειάστηκε ένα ημίχρονο για να… αλώσει το «Γεντί Κουλέ», ενώ ούτε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ούτε και η βροχή σταμάτησαν τον Παναθηναϊκό ώστε να φτάσει στην πέμπτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες εφέτος στην Super League. «Ποδαρικό» στις εντός έδρας νίκες, στο ντεμπούτο μάλιστα του Τζιανλούκα Φέστα στον πάγκο της, έκανε και η Λάρισα.

ΟΦΗ – ΑΕΚ 0-3

Η ΑΕΚ χρειάστηκε ένα ημίχρονο για να… αλώσει το «Γεντί Κουλέ». Η Ένωση στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για τη Super League νίκησε 3-0 τον ΟΦΗ, ο οποίος από το 30ό λεπτό, ενώ βρισκόταν ήδη πίσω στο σκορ, αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κομεσίδη με απευθείας κόκκινη κάρτα. Τα τέρματα για την ομάδα του Ουζουνίδη πέτυχαν οι Μπακασέτας (20`), Γκάλο (32`) και Πόνσε (64`).

Κίτρινες κάρτες: Βουό, Ποτουρίδης – Γαλανόπουλος, Μπακασέτας, Γιακουμάκης

Κόκκινες κάρτες: Κομεσίδης (30`)

Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Σωτηρίου, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Μιχόγεβιτς, Κοροβέσης, Μπολάκης, Παπαστεργιανός (67` Νάστος), Κυριακίδης, Σάσι (46` Βουό), Πλατέλλας, Αραβίδης (67` Κουτσιανικούλης).

ΑΕΚ (Ουζουνίδης): Μπάρκας, Γκάλο, Λόπες (72` Χουλτ), Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας, Μάνταλος, Κλωναρίδης (58` Γιαννιώτας), Πόνσε (69` Γιακουμάκης).

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

Ούτε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ούτε και η βροχή σταμάτησαν τον Παναθηναϊκό ώστε να φτάσει στην πέμπτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες εφέτος στην Super League. Οι πιτσιρικάδες του Μαρίνου Ουζουνίδη, αν και βρέθηκαν στο 23ο λεπτό πίσω στο σκορ, κατάφεραν όχι μόνο να ισοφαρίσουν αλλά και να φτάσουν στη νίκη με 2-1 επί του «Άγιαξ της Ηπείρου» στο ΟΑΚΑ. Τα τέρματα του Παναθηναϊκού, σημείωσαν οι Χατζηγιοβάνης (43`) και Μακέντα (59`), ενώ ο ΠΑΣ είχε προηγηθεί προσωρινά με τον Κρίζμαν στο 23`.

Κίτρινες κάρτες: Κουρμπέλης – Κρίζμαν

Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας)

Παναθηναϊκός (Δώνης): Διούδης, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Δώνης, Μακέντα (77` Πούγγουρας), Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης (74` Καμπετσής), Μπουζούκης (65` Στάικος), Κουρμπέλης, Μαυρομμάτης, Κουλιμπαλί.

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Νικόλιας, Μπατίστ (58` Αθανασιάδης), Μιχαήλ, Λιλα, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Τσικάρσκι, Σκόνδρας (70` Κούζικ), Κρίζμαν, Βιντάλ (77` Μυστακίδης).

Λάρισα – Παναιτωλικός 1-0

«Ποδαρικό» στις εντός έδρας νίκες, στο ντεμπούτο μάλιστα του Τζιανλούκα Φέστα στον πάγκο της, έκανε η Λάρισα. Το θεσσαλικό συγκρότημα στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε -χρονικά- η αυλαία της 5ης αγωνιστικής στην Super League, νίκησε 1-0 τον Παναιτωλικό, με το τέρμα του Μιλοσάβιεβιτς στο 3ο λεπτό.

Κίτρινες κάρτες: Καρανίκας, Πίτι, Μπάλλας, Κόεφ, Ζίζιτς – Μπαρμπόσα, Μαρινάκης, Μιχάι, Μανά

Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας)

ΑΕΛ (Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Γκόλιας, Μόρας, Ζίζιτς, Μπάλλας (68` Κόεφ), Φατιόν, Ντέλετιτς, Κούνιτς (90+2` Γρομητσάρης), Πίτι (75` Μόρσι), Μιλοσάβλιεβιτς.

Παναιτωλικός (Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μιχάι, Χαντάκιας (70` Λουσέρο), Τσοκάνης, Πάουλο, Έρικσον, Ντίας, Μάζουρεκ (79` Μανά), Μπαρμπόσα (62` Καμαρά), Μοράρ.

Facebook Comments