Η ΑΕΚ έχασε σπάνια ευκαιρία για μια ιστορική ευρωπαϊκή ανατροπή, όμως η τύχη τής γύρισε την πλάτη, καθώς η Μπενφίκα με τρεις τελικές προσπάθειες έφυγε με τη νίκη με 3-2 αν και η «Ένωση» είχε φέρει στα «ίσια» το παιχνίδι σε 2-2 από το 0-2 με το οποίο είχε δεχθεί τον πλήρη αιφνιδιασμό στα πρώτα 15 λεπτά.

Οι «Αετοί» προηγήθηκαν με τους Σεφέροβιτς (6΄), Γκριμάλντο (15΄), η Ενωση ισοφάρισε με τον Κλωναρίδη (53΄,63΄), έχασε πολλές ευκαιρίες, αλλά στη μοναδική επιθετική προσπάθεια της Μπενφίκα στο β΄ ημίχρονο, ο Άλφα Σεμέντο διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 74΄.

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ρούμπεν Ντίας με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητής: Ορελ Γκρίνφελντ (Ισραήλ)
Κίτρινες: Πόνσε, Μπακασέτας – Ρούμπεν Ντίας, Γκριμάλντο
Κόκκινη: Ρούμπεν Ντίας (45+3΄ – δεύτερη κίτρινη)

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου (λ.τρ. Τσόσιτς), Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σιμόες (80΄ Γκάλο), Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Μπακασέτας, Μάνταλος, Πόνσε (λ.τρ. 61΄ Γιακουμάκης)

ΜΠΕΝΦΙΚΑ (Ρούι Βιτόρια): Βλαχοδήμος, Αντρέ Αλμέιδα, Ρούμπεν Ντίας, Κόντι, Γκριμάλντο, Φέισα, Γκέντσον, Πίτσι (62΄ Αλφα Σεμέντο), Ράφα (84΄ Σέρβι), Σάλβιο (46’ Λέμα), Σεφέροβιτς

Facebook Comments