Στις 2:08 τα ξημερώματα της Κυριακής διακόπηκε η λειτουργία του τηλεοπτικού σταθμού Mega, όπως άλλωστε είχε προαναγγελθεί, ενώ επεισόδια από την τηλεοπτική σειρά “Απαράδεκτοι” συνόδευσαν το τηλεοπτικό κανάλι μέχρι την οριστική διακοπή του.

Υπενθυμίζεται πως η Digea είχε ενημερώσει το τηλεοπτικό κοινό ότι “κατόπιν έγγραφης γνωστοποίησης που έλαβε από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), θα προχωρήσει, ως υποχρεούται, από το νόμο και το κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας της, στη διακοπή της παροχής υπηρεσιών ψηφιακής μετάδοσης του τηλεοπτικού σταθμού εθνικής εμβέλειας MEGA. Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί τις πρωινές ώρες της Κυριακής 28/10/2018”.

Ήταν 02:08 και 35 δευτερόλεπτα, ξημερώματα Κυριακής, 28 Οκτωβρίου όταν το επεισόδιο των Απαράδεκτων δεν τελείωσε. Το πρόλαβε το «μαύρο». Το Mega σταμάτησε να εκπέμπει στην πλατφόρμα της Digea τα ξημερώματα της Κυριακής, όπως είχε ανακοινωθεί σχεδόν 48 ώρες νωρίτερα.

Το βράδυ του Σαββάτου, με μερικά από τα καλύτερα επεισόδια των «Απαράδεκτων» οι «τοίχοι» των κοινωνικών δικτύων «πήραν φωτιά». Αναμνήσεις, ευχές, οργή για τα όσα συνέβησαν και για όσους δεν εμπόδισαν το «μαύρο», θλίψη για το τέλος που ερχόταν, όλα όσα νιώσαμε και νιώθαμε όλο αυτό το διάστημα, έγιναν συνθηματικά ποσταρίσματα και εκατοντάδες χρήστες αποχαιρέτησαν το κανάλι που δίδαξε την καλή τηλεόραση από το Facebook και το Twitter.

Facebook Comments