Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με τους γηπεδούχους να στέκονται καλύτερα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες απέναντι στην «υπνωτισμένη» και άνευρη ΑΕΚ που δεν εκμεταλλεύτηκε την απώλεια βαθμών του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι.

Διαιτητής: Ολιβερ Ντράχτα (Ολλανδία)
Κίτρινες: Δώνης, Γιόχανσον – Λιβάγια

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Κουλιμπαλί, Πούγγουρας, Μαυρομάτης, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης (63΄ Κάτσε), Μπουζούκης (84΄ Μουνιέ), Χατζηγιοβάνης (63΄ Χατζηθεοδωρίδης), Μακέντα.

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Γαλανόπουλος (81΄ Αλεφ), Σιμόες, Μάνταλος, Λιβάγια, Μπογέ (72΄ Γκάλο), Πόνσε (78΄ Κλωναρίδης)

Λεβαδειακός – ΑΕΛ 1-1

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν ο Λεβαδειακός και η ΑΕΛ, στην αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική της Super League. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 13′ με τον Κόεφ και οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σώσουν την «παρτίδα» στο 88′ με τον Γκόλια.

Πανιώνιος – Παναιτωλικός 3-0

Εύκολο απόγευμα για τον Πανιώνιο, καθώς νίκησε με 3-0 τον Παναιτωλικό στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League. Οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» το ματς από το πρώτο ημίωρο του ματς, καθώς σε αυτό το διάστημα έπαιξαν καταιγιστικό ποδόσφαιρο και με τα γκολ των Μασούρα (2′), Κόρμπου (5′) και Ντουρμισάι (27′), διαμόρφωσαν γρήγορα το τελικό σκορ.

Ο διαιτητής του αγώνα, Γεώργιος Τζοβάρας, έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Σπιριντόνοβιτς, Κεϊτά, Κότσιτς – Ντίας.

Πανιώνιος (Ζοζέ Ανιγκό): Κότνικ, Μπανανά, Κούρντι, Κεϊτά, Κότσιτς, Κόρμπος (79′ Αλμπερτ), Οικονομίδης (67′ Πιρς), Μασούρας (83′ Καμαρά), Σπιριντόνοβιτς, Ντομίνγκες, Ντουρμισάι.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Ρότσα, Μάζουρεκ (87′ Βασιλούδης), Άργκους, Λιάβας (71′ Βακράκος), Μαρινάκης, Μαλής, Λουσέρο (80′ Τσοκάνης), Ντίας, Μπαρμπόσα, Μανά.

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 1-1

Ο Ατρόμητος έβαλε «φρένο» στην «ξέφρενη» πορεία του φετινού ΠΑΟΚ υποχρεώνοντας τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας στην πρώτη φετινή του απώλεια με 1-1 στο Περιστέρι σε αγώνα για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 40ο λεπτό με τον Κρέσπο, για να ισοφαρίσει ο Ατρόμητος στο 73′.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Αθανάσιος Τζήλος, έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Σάκιτς, Ουγκράι – Βέρνμπλουμ, Μάτος.

Ατρόμητος (Κάναντι): Μέγιερι, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Στρούγγης (46′ Ενσικολού), Κιβρακίδης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Σάκιτς, Μούγιακιτς (46′ Κωτσόπουλος), Μπρούνο (87′ Ούμπιδες), Ουγκράι.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Ζαμπά (76′ Πέλκας), Ελ Καντουρί (82′ Ουάρντα), Μπίσεσβαρ (67′ Λημνιός), Πρίγιοβιτς.

Facebook Comments