Με σύνθημα “Ξεκινάμε μαζί για να φέρουμε τα κάτω πάνω” ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας δήλωσε “παρών” στη μάχη της Αθήνας και ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον Δήμο. Το όνομα του συνδυασμού θα είναι «Αθήνα Ψηλά» και «Σηκώνουμε Ανάστημα» το βασικό προεκλογικό σύνθημα.

Την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τον δήμο της Αθήνας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, έκανε απόψε ο νυν περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης. Σε ειδική εκδήλωση που έγινε στο Γκάζι, παρουσία εκατοντάδων Αθηναίων, ο Κώστας Μπακογιάννης παρουσίασε τη «Φωνή Αρχών και Εμπιστοσύνης» για να σταθεί, όπως ο ίδιος ανέφερε στην ομιλία του, «ξανά η Αθήνα όρθια». Ο χώρος (Academy Πειραιώς 117) ήταν κατάμεστος από κόσμο ενώ υπήρχε και πολύς κόσμος συγκεντρωμένος απ’ έξω, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία στην Πειραιώς να γίνεται με δυσκολία.

Πηγές της ΝΔ σχολίαζαν για την υποψηφιότητα Μπακογιάννη: «Ο Κώστας Μπακογιάννης έχει υπάρξει ένας πολύ καλός δήμαρχος στο Καρπενήσι και ένας πολύ αποτελεσματικός περιφερειάρχης στη Στερεά Ελλάδα. Είμαστε σίγουροι ότι θα είναι και ένας πολύ επιτυχημένος δήμαρχος Αθηναίων, ο οποίος θα κάνει καλύτερη τη ζωή των κατοίκων της πρωτεύουσας. Άλλωστε, οι περισσότερες ιδέες και προτάσεις του ευθυγραμμίζονται πλήρως με το σχέδιο της ΝΔ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Facebook Comments