Για δεύτερη συνεχή φορά η Ιννα μπαίνει στις υποψηφιότητες των «AVN Awards» γνωστά ως τα «όσκαρ» του πορνό. Αυτή τη φορά πέρα από πρωταγωνίστρια, ως παραγωγός και σκηνοθέτης μέσα από ταινία που γύρισε για λογαριασμό της εταιρίας παραγωγής της «SugarBabes.tv».

Για μία ακόμη χρονιά τα «AVN awards» πραγματοποίησαν την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου στο «Avalon Hollywood nightclub» το ετήσιο πάρτι με αφορμή τη δημοσιοποίηση των φετινών υποψηφιοτήτων για τα “Oσκαρ του πορνό”.  Το παρών έδωσαν αστέρια της παγκόσμιος βιομηχανίας πορνό ανάμεσα τους και οι δύο φετινές παρουσιάστριες. Φέτος στην παρουσίαση της τελικής βραδιάς θα είναι η Romi Rain και η Bailey Rayne, ενώ τη δική της νότα θα δώσει η κωμικός Ku. H τελετή απονομής των “όσκαρ”  θα γίνει το Σάββατο 26 Ιανουαρίου, στο «Hard Rock Ηοtel and Casino» στο Λας Βέγκας.

Ανάμεσα στις υποψηφιότητες που ανακοινώθηκαν προς έκπληξη όλων μας, ταινία της νεοσύστατης εταιρίας παραγωγής «SugarBabes.tv»! Η Ιννα εδώ και ένα χρόνο διαθέτη δική της εταιρία παραγωγής μαζί με τον σύντροφό της Τεό με έδρα την Πράγα. Τα γυρίσματα γίνονται στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα. Η Ιννα έχει δώσει άλλη ώθηση στην καριέρα της ως πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, αλλά και ως παραγωγός και σκηνοθέτης. Το νέο της ταλέντο μας το δείχνει και μέσα από την ταινία της “Secrets Lovers” η οποία είναι υποψήφια για «AVN award» στην κατηγορία “Best Foreign-Shot All-Girl Scene” στην οποία συμπρωταγωνιστεί με την Ρωσίδα πορνοστάρ Kira Queen. Την ταινία μπορείτε να την δείτε μέσα από το site της εταιρίας SugarBabes.tv.

Η Ιννα σπάει κάθε ρεκόρ μέσα από αυτή την υποψηφιότητα, μιας και έχει να ανταγωνιστεί εταιρίες πανδιάσημες παγκοσμίως όπως οι Marc Dorcel, Evil Angel Films, Digital Playground, και όλο αυτό μέσα σε 1 χρόνο δράσης. 

 

Kάνοντας κλικ ΕΔΩ μπορείς να δείς όλες τις υποψηφιότητες για φέτος μέσα από το επίσημο σάιτ των AVN Awards.

Η ανάδειξη της νικήτριας ταινίας θα βγει μετά από απόφαση της κριτική επιτροπή των «AVN awards». Ευχόμαστε να φέρει στην Αθήνα το “Οσκαρ” η Ιννα, όπου μέσα από την παρουσία της έχει βάλει την Ελλάδα στα σαλόνια μιας από της πιο βαριάς βιομηχανίας παγκοσμίως, αυτή του πορνό.

Τις επόμενες ημέρες αναμένουμε και την παρουσίαση των υποψηφιοτήτων των κατηγοριών που αναδεικνύονται οι νικητές μετά από διαδικτυακή ψηφοφορία του κοινού, όπου ίσως την δούμε και εκεί να φιγουράρει.

 

Φωτογραφίες της Ιννας και βίντεο (red carpet) από την περσινή της παρουσία στην τελετή βράβευσης των «AVN Awards 2018» (Λας Βέγκας), όπου ήταν υποψήφια στην κατηγορία “Most Sectacular Boobs”. 

Bίντεο (red carpet), AVN Awards 2018:

Δείτε το πρόμο βίντεο των AVN Awards 2019:

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι η Ιννα Ιννακι είναι η πρώτη πορνοστάρ που αναδείχθηκε από την Ελλάδα όντας η πρώτη και μοναδική ως τώρα που έχει πάρει διεθνή βραβεία πορνό όπως “Καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη” (DDF Awards 2016/Czech Republic) και “Καλύτερη πορνοστάρ” στην Ευρώπη (Ero Awards 2017/Spain). Πρόσφατα μάλιστα είχε συμπεριληφθεί στο top5 του X-hamster.com (USA) σε διαγωνισμό της καλύτερης γυναίκας παραγωγού παγκοσμίως εικόνα:

H επίσημη παρουσίαση της εταιρίας παραγωγής της Εθνικής μας πορνοστάρ «SugarBabes.tv» θα γίνει τον Μάιο στο «Erotic Art Festival» που θα λάβει μέρος στο Kλειστό του Τae Kwon Do στον Ολυμπιακό πόλο Φαλήρου.

Facebook Comments