Η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε την αποχώρηση της Ξανθής Τζερεφού από το Greece’s Next Top Model για ιατρικούς λόγους, αφού η παίκτρια του ριάλιτι είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο λόγω του προβλήματός της με το ζάχαρο της και τις πολύ υψηλές τιμές που δεν έπεφταν.

Η Ξανθή που για το τελευταίο μεγάλο διάστημα είχε μόνο τσακωμούς μέσα στο σπίτι, ενώ βρισκόταν μπροστά στους κριτές εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει. Η απορία για το ποια ήταν η πραγματική αιτία αποχώρησης της εκφράστηκε από όλους.

Τι απαντάει, όμως,η ίδια;

«Δεν ήμουν, δεν έγινα και δεν θα γίνω ποτέ κατίνα και σεβάστηκα τους ανθρώπους τους δικούς μου που με βλέπουν έξω. Ήθελα να φύγω» , είπε χαρακτηριστικά, αφήνοντας να εννοηθεί πως οι λόγοι της αποχώρησης της δεν ήταν μόνο ιατρικοί.

«Η Ειρήνη δεν ξέρω γιατί δεν με συμπάθησε. Ίσως με θεωρούσε απειλή για εκείνη, γιατί ήμασταν diversity και οι δύο. Πιστεύω ότι η Μαριάννα και η Άννα Αμανατίδου έπρεπε να με υποστηρίξουν, γιατί ήταν πράγματα που γίνονταν μπροστά τους. Δεν το έκαναν», είπε αναφερόμενη στην Ειρήνη Ερμίδου και την κόντρα τους.

Facebook Comments