Το βράδυ του βιασμού και της άγριας δολοφονίας της η 21χρονη Ελένη Τοπαλούδη είχε μιλήσει μόνο με τη φίλη της, σύμφωνα με νέα στοιχεία, ενώ δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό STAR.  Οι Αρχές περιμένουν τώρα την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για τους δυο κατηγορούμενους του βιασμού και της δολοφονίας της κοπέλας.

Παράλληλα, όπως έχει γίνει γνωστό από εχτές Τετάρτη, οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν πως η 21χρονη Ελένη δεν είχε πιει αλκοόλ.

Αυτό καταρρίπτει τους ισχυρισμούς των κατηγορουμένων οι οποίοι υποστήριξαν το αντίθετο στις απολογίες τους.

Στην κατ’ αντιπαράσταση εξέτασή τους από την ανακρίτρια Ρόδου, αμφότεροι ο 21χρονος και ο 19χρονος είχαν υποστηρίξει ότι το θύμα είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα βότκας, όπως και οι ίδιοι. Ωστόσο τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων έδειξαν ότι το αλκοόλ που υπήρχε μέσα στον οργανισμό της μέχρι την στιγμή που δολοφονήθηκε ήταν μόλις 0,15 γραμμάρια ανά λίτρο, ποσοστό που δεν αντιστοιχεί ούτε σε ένα ποτήρι κρασί.

Η συσκευή του κινητού τηλεφώνου της Ελένης Τοπαλούδη δεν έχει ακόμη βρεθεί, αλλά από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου διαπιστώνεται ότι η φοιτήτρια είχε συνομιλήσει την τελευταία νύχτα της ζωής της με μια κολλητή της φίλη. Την επόμενη ημέρα τον αριθμό της καλούν οι γονείς της και φίλοι της, που την αναζητούσαν.

Facebook Comments