Μετά τη δήλωση του αντιπρόεδρου της ΝΔ ότι «αν αύριο με πυροβολήσουν τρομοκράτες δεν θα έχει ευθύνη ο Τσίπρας;» και την έντονη αντίδραση του Μαξίμου, στο ζήτημα παρενέβη και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, κατηγορώντας τον Άδωνι Γεωργιάδη ότι… «έχει κόψει αλυσίδα». 

Με ανάρτησή του στο facebook έγραψε μεταξύ άλλων: ΟΧΙ ΒΡΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΟ!!! Αν σε πυροβολήσουν ΕΓΩ θα φταίω ,εγω σε εχω αναφέρει πολύ περισσότερες φορές απο τον Τσιπρα και εχω παει κάτι χιλιάδες έγγραφα στους εισαγγελείς για τα έργα και τις ημέρες σου …. Υ.γ.μαλλον εχεις κόψει αλυσίδα πλέον…..».

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ανέφερε:«Οι ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ περιέχουν πάντοτε το όνομά μου. Ο Τσίπρας πάντα ψάχνει να βρει έναν τρόπο να βάλει κάπου το όνομα του Άδωνι Γεωργιάδη. Ο Άδωνις το ένα, ο Άδωνις το άλλο, ο Άδωνις ακροδεξιά κλπ. Οταν το κάνεις συνεχώς, είναι σαν να στέλνεις ένα σήμα. Αν αύριο με πυροβολήσουν, δεν θα έχει ευθύνη ο Τσίπρας; Αν με στοχοποιεί από το πρωί ως το βράδυ;».

Το Μέγαρο Μαξίμου χαρακτήρισε «καταγέλαστο» τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ και πρόσθεσε πως «με την τελευταία του δήλωση ξεπέρασε τα όρια της γελοιότητας και κινήθηκε εντός της επικράτειας του ποινικού νόμου. Πλέον έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου, ο κ. Μητσοτάκης να μαζέψει τον αντιπρόεδρο που διόρισε ως «δική του επιλογή», όπως έχει καυχηθεί».

Facebook Comments