Αγαπητό μου ημερολόγιο θέλω να σου πω πως :

Παράνομος κι αν είναι ο δεσμός μας

εμείς τον δέσαμε μ’ αγάπη και αισθήματα

κι αν μας δικάσει η κοινωνία και τους δυο μας

θα τους φωνάξω της καρδιάς είμαστε θύματα (δις)

Αυτό μου έρχεται στο μυαλό τώρα που βλέπω ότι η σχέση του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου δεν διαλύεται αλλά περνά σε μια άλλη φάση, αυτή του παράνομου δεσμού. Τους φαντάζομαι ήδη να συναντιούνται, μυστικά σε ξενοδοχείο της Παραλιακής για να συζητήσουν τις πολιτικές εξελίξεις.

Και πως να μην το φαντάζομαι; Μπορώ να κάνω αλλιώς; Αφού ο Καμμένος ουσιαστικά παραχωρεί στον Τσίπρα τέσσερις βουλευτές, Παπαχριστόπουλο, Κουντουρά, Κόκκαλη, Ζουράρι.

Διαγράφει όσους έμειναν στο κυβερνητικό σχήμα σε υπουργικές θέσεις και όχι τους απλούς βουλευτές. Δηλαδή,μόνο Κουντουρά και Κόκκαλη. Έτσι θα έχει και ΚΟ και την στολή του Μακεδονομάχου θα φορά,ενώ ο Τσίπρας θα τον έχει απόλυτη ανάγκη για να μπορεί εκ του ασφαλούς να ντύνεται σοσιαλδημοκράτης, με πρόθυμους συνοδοιπόρους, κάποιους ίσως από αυτούς που μαζεύτηκαν εχθές στο Μέγαρο Μουσικής.

Ακόμα και χωρίς την διαγραφή Ζουράρι, ακόμα και αν ο Παπαχριστόπουλος τραβήξει το σκοινί και τον χάσει, έχει συμφωνήσει ήδη να πάρει τον πρώην βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδη Φωκά προκειμένου να συνεχίσει να έχει Κ.Ο. μέχρι τις εκλογές.

Όλα στημένα, κομμένα και ραμμένα στα μέτρα τους. Μια πραγματικά σκηνοθετημένη επιθεώρηση που θα ζήλευε το Δελφινάριο.

Στημένη ήταν και η αντικατάσταση του Πάνου Καμμένου, από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, ναύαρχο Αποστολάκη, ο οποίος αύριο θα περάσει από το ΚΥΣΕΑ, θα αποστρατευθεί και θα ορκιστεί Υπουργός Άμυνας.

Είχαν φροντίσει λίγες μέρες πριν να κάνουν κοινές και συγχρονισμένες δηλώσεις περί βραχονησίδων που θα ανατιναχθούν, μαθαίνω όμως ότι είχαν φροντίσει να συντονιστούν κάπου στην Εκάλη, σε γεύμα που τους παρέθεσε γνωστός επιχειρηματίας, με ισχυρούς δεσμούς με το Πολεμικό Ναυτικό.

Όσοι έχετε δει το La Casa de Papel στο Netflix θα ξέρετε πως και στις πιο καλά στημένες ληστείες υπάρχουν απρόοπτα, φανταστείτε τι γίνεται στις καλά στημένες επιθεωρήσεις εκεί που αντί για μάσκες του Νταλί, οι πρωταγωνιστές φορούν στολές σοσιαλδημοκρατών και γραβάτες με απαγορευμένο περιεχόμενο.

Facebook Comments