Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του αεροπλάνου που μετέφερε τον Εμιλιάνο Σάλα από το Ναντ στο Κάρντιφ και κατέπεσε με συνέπεια ο ποδοσφαιριστής και ο πιλότος, Νταβίντ Ίμποτσον να θεωρούνται αγνοούμενοι.

Ο Ντέιβιτ Μερνς, υπεύθυνος ερευνών έγραψε στο Twitter: «Τα συντρίμμια του αεροπλάνου βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής (3/2) από το FPV MORVEN.  Όπως συμφωνήθηκε με την AAIB (σ.σ. η εταιρία ερευνών αεροπορικών δυστυχημάτων της Βρετανίας) τα συντρίμμια θα μεταφερθούν για να επιβεβαιωθεί ότι όντως ανήκουν στο αεροπλάνο…». Σε δεύτερη ανάρτηση του σημείωσε: «Οι οικογένειες του Σάλα και του Ίμποτσον έχουν ενημερωθεί από την αστυνομία και τη Δευτέρα η AAIB θα εκδώσει ανακοίνωση».

Να σημειωθεί πως η αστυνομία του Γκέρνσι την προηγούμενη Πέμπτη ανακοίνωσε πως οι έρευνες για την υπόθεση του χαμένου αεροσκάφους και του Εμιλιάνο Σάλα έχουν ολοκληρωθεί, και πως η οικογένεια του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή συγκέντρωσε 300.000 ευρώ ώστε να ξεκινήσει ιδιωτική έρευνα αναζήτησης για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή και τον 60χρονο πιλότο του αεροπλάνου.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης από την Νάντη στο Κάρντιφ, το βράδυ της Δευτέρας, ο Σάλα έστελνε ηχητικά μηνύματα μέσω κινητουύ σε φίλους και συγγενείς, όπου εξέφραζε την ανησυχία του. «Τι γίνεται παιδιά, όλα καλά; Αν δεν έχετε νέα μου σε περίπου μιάμιση ώρα, δεν ξέρω αν θα στείλουν κάποιον να με ψάξει γιατί δεν θα με βρουν. Αρχίζω και φοβάμαι», ήταν το τελευταίο του μήνυμα.

 

Facebook Comments