Η Opel θα λανσάρει φέτος την έκτη γενιά Corsa. Από το 1982 που κυκλοφόρησε το πρώτο μοντέλο, το Corsa έχει καταγράψει πωλήσεις άνω των 13,5 εκατομμυρίων μονάδων. Η επόμενη γενιά θα φέρει την επανάσταση στο φωτισμό των μικρών αυτοκινήτων, με την πολυβραβευμένη τεχνολογία φωτισμού IntelliLux LED® matrix. Το νέο Corsa θα διαθέτει για πρώτη φορά το προσαρμοζόμενο ‘glare-free’ full-LED σύστημα προβολέων που έχει εντυπωσιάσει ειδικούς και πελάτες από τότε που λανσαρίστηκε στην τρέχουσα γενιά Opel Astra (Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2016). Μετά την άφιξή τους στην compact κατηγορία αυτοκινήτων, οι προβολείς matrix (που συνήθως συναντάμε μόνο σε ακριβά, πολυτελή αυτοκίνητα) θα κάνουν ντεμπούτο και στη δημοφιλή κατηγορία B – τη μεγαλύτερη στην Ευρώπη. Ένα ακόμα δείγμα εκδημοκρατισμού τεχνολογίας από την Opel – τη συναρπαστική, προσιτή, Γερμανική μάρκα.

Πελάτες και ειδικοί εγκωμιάζουν την τεχνολογία φωτισμού IntelliLux LED® matrix στη ναυαρχίδα της Opel, το Insignia και στο συμπαγές Astra: το 60% των πελατών του Insignia και το 20% των πελατών του Astra, παραγγέλνουν αυτό το καινοτόμο σύστημα στην Ευρώπη. Περίπου 90.000 νέα αυτοκίνητα Opel εξοπλισμένα με τεχνολογία matrix εισέρχονται στην Ευρωπαϊκή αγορά κάθε χρόνο. Οι προβολείς matrix αυτόματα και συνεχώς προσαρμόζονται στις τρέχουσες συνθήκες κυκλοφορίας και περιβάλλοντος. Τα αντίθετα διερχόμενα και προπορευόμενα οχήματα, αναγνωρίζονται και οι οδηγοί τους δεν «ενοχλούνται» από τη δέσμη φώτων. Η αντανάκλαση περιορίζεται και οι οδηγοί απολαμβάνουν βέλτιστη ορατότητα – αυτό το μοναδικό όφελος θα παρέχεται σύντομα και στη νέα γενιά Opel Corsa.

Το νέο Opel Corsa θα είναι πραγματικά ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο για όλους

Η Opel θα ξεκινήσει την παραγγελιοληψία για τα δύο ηλεκτροκίνητα μοντέλα της το πρώτο εξάμηνο του 2019 –  τη νέα αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση της επόμενης γενιάς Corsa, και την plug-in υβριδική ηλεκτρική έκδοση του Grandland X SUV. 

Το Corsa, ειδικότερα, θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση φέτος στην Opel. Το bestseller, του οποίου η πρώτη γενιά έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της  πριν από 37 χρόνια, θα διατίθεται για πρώτη φορά με μία γνήσια ηλεκτρική έκδοση. Ο Lohscheller υπόσχεται ότι η τιμή θα είναι ανταγωνιστική: «Με το νέο Corsa θα κάνουμε την ηλεκτροκίνηση προσιτή σε πολλούς  πελάτες – θα είναι πραγματικά ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο για όλους.»

Facebook Comments