Ο δημοφιλής ηθοποιός, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, ο οποίος έγινε ιδιαίτερα αγαπητός τα τελευταία δύο χρόνια με το ρόλο του “Τόνυ Νίβεν” στην τηλεοπτική σειρά του Alpha “Τατουάζ” ανακοίνωσε ότι έπεσε θύμα χάκερ στο Instagram και ευχαρίστηκε τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τη βοήθειά της. Σημειωτέον ότι ο ηθοποιός έχει δεκάδες χιλιάδες followers που τον ακολουθούν πιστά. 

Η ανακοίνωση του Μιχάλη Λεβεντογιάννη: “Χθες βρέθηκα αντιμέτωπος με επίθεση hacker στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram. Μετά από επαναλαμβανόμενες αποτυχημένες προσπάθειες ανάκτησης κωδικών, αντιλήφθηκα ότι αδυνατώ να επανακτήσω το λογαριασμό μου και αυτό που έκανα στη ουσία είναι να στέλνω στο hacker τους νέους κωδικούς με αποτέλεσμα εκείνος να με μπλοκάρει ξανά και ξανά. Eπικοινώνησα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος @cyberalert.gr η οποία από την αρχή μέχρι το τέλος της διαδικασίας στάθηκε δίπλα μου. Οφείλω να ευχαριστήσω θερμά όλη την ομάδα της Δίωξης, γιατί το να χάσεις ένα προφίλ σε μία σελίδα κοινωνικής δικτύωσης είναι το λιγότερο, το ζήτημα είναι να μη χάσεις την προσωπική σου ηρεμία.

Ευχαριστώ πολύ και τη @roula.revi , ξέρει εκείνη!”

 

Χθες βρέθηκα αντιμέτωπος με επίθεση hacker στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram. Μετά από επαναλαμβανόμενες αποτυχημένες προσπάθειες ανάκτησης κωδικών, αντιλήφθηκα ότι αδυνατώ να επανακτήσω το λογαριασμό μου και αυτό που έκανα στη ουσία είναι να στέλνω στο hacker τους νέους κωδικούς με αποτέλεσμα εκείνος να με μπλοκάρει ξανά και ξανά. Eπικοινώνησα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος @cyberalert.gr η οποία από την αρχή μέχρι το τέλος της διαδικασίας στάθηκε δίπλα μου. Οφείλω να ευχαριστήσω θερμά όλη την ομάδα της Δίωξης, γιατί το να χάσεις ένα προφίλ σε μία σελίδα κοινωνικής δικτύωσης είναι το λιγότερο, το ζήτημα είναι να μη χάσεις την προσωπική σου ηρεμία. Ευχαριστώ πολύ και τη @roula.revi , ξέρει εκείνη!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michalis Leventogiannis (@michalisleventogiannis) στις

Facebook Comments