Προσερχόμενος στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου, ο Νίκος Βούτσης, με αφορμή πρωινές δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Open ρωτήθηκε εάν είπε ότι πάμε για εκλογές τον Μάιο.

«Δεν είπα αυτό. Διαβάστε ακριβώς τι είπα. Είπα το ακριβώς αντίθετο», τόνισε ο κ. Βούτσης.

Νωρίτερα:

Ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης κινείται σε αντίθετη γραμμή από αυτήν του ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά την εξάντληση της τετραετίας καθώς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

«Δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει τίποτα», είπε στο Open ο Νίκος Βούτσης. Ωστόσο, σημείωσε ότι χρειάζεται χρόνος. «Η εκτίμηση μου είναι ότι είναι απαραίτητος ο χρόνος για να δουλέψουν όλες οι νομοθετικές πρωτοβουλίες και να δουλέψουν και μέσα στην κοινωνία μέχρι την εξάντληση της τετραετίας», τόνισε ο Νίκος Βούτσης που εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές.

Παράλληλα ανέφερε ότι το πιθανότερο είναι στις 14 Μαρτίου να πραγματοποιηθεί η δεύτερη Ολομέλεια για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, όπου θα τεθούν προς ψήφιση μόνο τα άρθρα που είχαν πάρει πάνω από 151 ψήφους.

 

 

Facebook Comments