Σάλο έχει προκαλέσει το σχόλιο μίας νέας γυναίκας από την Κρήτη η οποία μέσω Facebook δίνει οδηγίες για το πώς να «γλιτώσει οριστικώς από τα κ@λογατα».

Εύχεται «κακό ψόφο» στα αδέσποτα γατάκια και μοιράζει τη συνταγή του θανάτου η οποία περιλαμβάνει «πανάκι με αρσενικό, πανί με 200 πινέζες σε δηλητήριο, 3 σακουλάκια με ναφθαλίνη, μπουκάλια ψεκασμένα με ράουνταπ».

Μάλιστα αναφέρει ότι δεν είναι χρονοβόρο αλλά της παίρνει μόλις 3 λεπτά για να το… στήσει και 1 λεπτό για να το… ξεστήσει. Μάλιστα είναι τόσο περήφανη για τη δράση της που το έχει φωτογραφίσει κιόλας για να το δείχνει. Η «κατασκευή» αυτή προορίζεται να μη βρίσκουν κατάλυμα τα αδέσποτα γατάκια πάνω στη μηχανή της.

Η ανάρτησή της προκάλεσε σάλο στο διαδίκτυο με εκατοντάδες σχόλια και κοινοποιήσεις αλλά και καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενώ έχει ζητηθεί και παρέμβαση εισαγγελέα.

Η εν λόγω κυρία, η οποία διαμένει στο Ρέθυμο, μετά την οργή που προκάλεσε και ερχόμενη αντιμέτωπη με τις καταγγελίες προσπάθησε να πει ότι ο… άνδρας της έκανε πλάκα. Ωστόσο, δεν φάνηκε να έπεισε.

Facebook Comments