Η πρωτοβουλία που αναλαμβάνει ο Ηλίας Ψινάκης ονομάζεται «Πολίτες». Με δύο αναρτήσεις που έκανε στο Instagram σήμερα το μεσημέρι εκδήλωσε τις προθέσεις του.

Το πρώτο story είχε τον χαρακτήρα προαναγγελίας. Ένα στεφάνι ελιάς, με τη λέξη «ΠΟΛΙΤΕΣ» στο κέντρο και την λεζάντα «όπου να ‘ναι σκάει», με ένα χρονόμετρο σε αντίστροφη μέτρηση.

Λίγα λεπτά μετά, ήρθε η ανακοίνωση «έσκασε», με ένα λινκ που παραπέμπει στην ιστοσελίδα psinakis-polites.eu, όπου αναφέρονται

αναλυτικά οι θέσεις της πολιτικής πρωτοβουλίας.

Σε αυτές, ο Ηλίας Ψινάκης αρχικά απαριθμεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφασή του, και στη συνέχεια λέει πως απευθύνεται στα περίπου… τέσσερα εκατομμύρια των πολιτών που δεν συμμετέχουν σε εκλογές (!), τους οποίους καλεί να τον ακολουθήσουν στις ευρωεκλογές για «να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους».

Αν και δεν διευκρινίζει ακριβώς τον τρόπο με τον οποίο θα μετέχει στις ευρωεκλογές, αν θα είναι ο ίδιος υποψήφιος και πώς, αποκλείει κατηγορηματικά την συνεργασία με άλλο κόμμα.

Τέλος, από την πολιτική του ανακοίνωση δεν λείπει το προσωπικό ύφος του Ηλία Ψινάκη, με τις γνωστές εκφράσεις και το στυλ: «Στους Πολίτες πέφτει κόφτης σε ό,τι δεν μπορούμε να αποδεχτούμε. Το μπούλο παίρνουν: οι κλέφτες, οι «επαγγελματίες πολιτικοί», οι μη αποτελεσματικοί, οι βολεψάκιδες, όσοι πουν έστω και ένα ‘ΘΑ’. Αυτοί που γουστάρουν τα ‘ΘΑ’ να πάνε σε κόμμα. Μόνο ένα ‘ΘΑ’ επιτρέπεται. «ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ»… !!!»

Facebook Comments