Προβάδισμα του Κώστα Μπακογιάννη στην κούρσα για τον Δήμο Αθηναίων, ο Παύλος Γερουλάνος βρίσκεται στη δεύτερη θέση, έχοντας προβάδισμα τόσο από τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσο Ηλιόπουλο και όσο και από τον Ηλία Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής. 

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Metron Analysis για «Το Βήμα της Κυριακής», ο Κώστας Μπακογιάννης συγκεντρώνει ποσοστό 37%, ο Παύλος Γερουλάνος 13%, ο Νάσος Ηλιόπουλος 10%, ο Ηλίας Κασιδιάρης 9%, ο Νίκος Σοφιανός 5%, ο Γιώργος Βουλγαράκης 3%, ο Πέτρος Κωνσταντίνου 2%, ο Βασίλης Καπερνάρος 2% και ο Γιώργος Καραμπελιάς 1%.

Σύμφωνα με τους συνεργάτες του Π. Γερουλάνου, «η υποψηφιότητα του Παύλου Γερουλάνου είναι στη δεύτερη θέση, κερδίζοντας συνεχώς σε ποσοστά και έχοντας εξασφαλίσει σχετική διαφορά ασφαλείας από τον Νάσο Ηλιόπουλο και – το σημαντικότερο – από την Χρυσή Αυγή και τον Ηλία Κασιδιάρη. Η διαφορά με τον Κώστα Μπακογιάννη παραμένει μεγάλη, αλλά από τον προηγούμενο Νοέμβριο συνεχώς συρρικνώνεται. Το βασικό αποτέλεσμα αυτής της συρρίκνωσης είναι ότι η μάχη στην Αθήνα δεν θα κριθεί στον α’ γύρο. Δίνουμε τη μάχη για να συρρικνωθεί ακόμα περισσότερο η διαφορά ώστε στον β γύρο να είναι όλα ανοιχτά».

 
 

 

Facebook Comments