«Βεβαίως είναι μνημόνιο η συμφωνία, και με μέτρα που έχουμε καταγγείλει, αλλά εδώ υπήρξε η μείζων επιλογή…» παραδέχθηκε στον ΣΚΑΪ η υπουργός αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.

«Το δηλώνουμε ότι άλλα λέγαμε και θα κάνουμε άλλα (…) Εμείς δεν επαιρόμαστε ότι έπρεπε να είχαμε εφεύρει το μνημόνιο αν δεν μας είχαν το είχαν επιβάλλει» παρατήρησε η υπουργός, αφήνοντας αιχμές για τον Άδωνη Γεωργιάδη.

«Δεν είναι κακό οι απεργίες του λαού, δεν είναι κακό να κατεβεί σε απεργία ο λαός, και εμείς συμφωνούμε, και εμείς θεωρούμε ότι έχουμε το σύνολο του λαού μαζί μας τεράστιες πλειοψηφίες, ενώ οι άλλες κυβερνήσεις είχαν απέναντι τους το λαό, εμπόδιζαν τις απεργίες» σχολίασε.

Παράλληλα, η κ. Φωτίου υπενθύμισε ότι η κυβέρνηση της αριστεράς έδωσε 200 εκατ. ευρώ για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης

Παρεμβαίνοντας, ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος δήλωσε ότι δεν υπάρχει εντιμότητα σε αυτή την αριστερά, και έκανε λόγο για υπέρτατο λαϊκισμό της αριστεράς όταν λέει η υπουργός ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις εμπόδιζαν τις απεργίες.

«Έξι μήνες συνεδρίαζαν και δεν έκαναν τίποτε… Λένε ότι έδωσαν 200 εκατ., ο Κεγκέρογλου έδωσε 800 εκατ. ευρώ… Πρώτη φορά αριστερά» πρόσθεσε ειρωνικά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. 

Facebook Comments