Για προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ οι οποίες επί ημερών Π. Πολάκη εξακολουθούν να γίνονται εκτός ΑΣΕΠ κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ, τονίζοντας, μάλιστα, ότι τώρα γίνονται κατά χιλιάδες λόγω των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών.

Σύμφωνα με το parapolitika.gr, όπως καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) όταν ο Π. Πολάκης φωνάζει για ρουσφετολογικές προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ με τις προηγούμενες κυβερνήσεις κρίνει εξ ιδίων.

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία, εκδόθηκαν πριν λίγες ημέρες οι προσωρινοί πίνακες για τις 1.576 θέσεις εργασίας με 18μηνες Συμβάσεις Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου με το πρόγραμμα PHILOS ΥΠΟΕΡΓΟ 4 για την κάλυψη των προσφυγικών αναγκών σε Υγειονομικές Μονάδες και άλλες Υπηρεσίες. Τις αιτήσεις επεξεργάσθηκε Επιτροπή που ορίστηκε από την διοίκηση του ΕΟΔΥ.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ επισημαίνει τα εξής:

«Ρουσφετολογικές προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Ο Πολάκης φωνάζει για ρουσφετολογικές προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ με τις προηγούμενες κυβερνήσεις!!! Κρίνει εξ ιδίων.
Οι προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ επί ημερών Πολάκη εξακολουθούν να γίνονται εκτός ΑΣΕΠ. Από ελεγχόμενη Επιτροπή του ΚΕΕΛΠΝΟ. Μάλιστα τώρα γίνονται χιλιάδες προσλήψεις λόγω των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών.

Εκδόθηκαν πριν λίγες ημέρες οι προσωρινοί πίνακες για τις 1576 θέσεις εργασίας με 18μηνες Συμβάσεις Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου με το πρόγραμμα PHILOS ΥΠΟΕΡΓΟ 4 για την κάλυψη των προσφυγικών αναγκών σε Υγειονομικές Μονάδες και άλλες Υπηρεσίες.

Τις αιτήσεις επεξεργάσθηκε Επιτροπή που ορίστηκε από την Διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Και τι έκανε;

Σε θέσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που τίτλος σπουδών απαιτείται το απολυτήριο Λυκείου βαθμολόγησαν τους μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους σπουδών που κατέθεσαν οι υποψήφιοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης!!! Αυτό συνέβη στα Νοσοκομεία ΓΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ, ΓΝΑ ΠΑΙΔΩΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, ΠΓΝ ΑΤΤΙΚΟ.

Σε θέσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δεν βαθμολογούνται μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί τίτλοι αφού ο τίτλος σπουδών που απαιτείται για την πρόσληψη είναι το Απολυτήριο Λυκείου.

Ως προσόν διορισμού οι εν λόγω υποψήφιοι κατέθεσαν το απολυτήριο Λυκείου, όμως κατέθεσαν και μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους οι οποίοι βαθμολογήθηκαν με 400 – 200 – 100 μόρια αντίστοιχα! Πράγμα παράνομο. Αλλοίωσαν τη σειρά για να βολέψουν δικούς τους υποψήφιους. Το τερμάτισαν.

Και πόσο άλλα.»

Πηγή:Parapolitika

Facebook Comments