Προεκλογικού σκοπού ήταν οι εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα από το Ζάππειο σύμφωνα με τον Βασίλη Λεβέντη που έκανε λόγο για πανικό της κυβέρνησης.

«Δεν είναι τόσο ηλίθιος ο Έλληνας να σας ψηφίσει επειδή θα τον διορίσετε ή θα του βάλετε μερικά ευρώ στον λογαριασμό» είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και επέμεινε ότι τα μέτρα δεν προέρχονται  από τις επενδύσεις  και την ανάπτυξη της οικονομίας, αλλά από τους φόρους και από τις περικοπές.

Κριτική άσκησε όμως και στην ΝΔ για τα όσα είπε ο πρόεδρος της αναφορικά με τις διακοπές του Πρωθυπουργού στην θαλαμηγό.

«Εσείς δεν έχετε ανεβεί ποτέ σε κότερα, δεν έχετε πάει στο Κολωνάκι και στην Μύκονο» διερωτήθηκε απευθυνόμενος προς τους βουλευτές της ΝΔ

«Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθον βαλέτω» είπε και παρότρυνε το Σώμα να είναι κοσμοκαλόγεροι.

Ο Βασίλης Λεβέντης επέκρινε την υποψηφιότητα του Πέτρου Κόκκαλη «αυτό δείχνει τις προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε.

Αναφέρθηκε και στον πατέρα του Αλέξη Τσίπρα. Ισχυρίστηκε ότι στις συνομιλίες που είχαν έλεγε τον Βασίλη Λεβέντη αριστερό, ενώ εκείνος δεν αποκάλυπτε την πολιτική του ιδεολογία. Επανέλαβε ότι όποιοι εργολάβοι έπαιρναν δουλειές κατά την 7ετία χάιδευαν την δικτατορία.

Κριτικός ήταν και απέναντι στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο. «Πιστεύει ότι η ΝΔ στηρίζει τους ανήμπορους και τους φτωχούς ή ενδιαφέρεται μόνο για το που θα βρει καλύτερη αναρρίχηση;» διερωτήθηκε.​

Facebook Comments