ΣΥΡΙΖΑ και Οικολογία, θα μπορούσε να είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο της ημέρας αφού ακόμα άλλο ένα ηθικό πλεονέκτημα της δεύτερης φοράς αριστερά κατέρρευσε στα βροχερά Δυτικά Προάστια.

Υπεράνω λοιπόν του νόμου που απαγορεύει την αφισορύπανση εν όψει των εκλογών το επιτελείο του πρωθυπουργού σκέφτηκε να γεμίσει συνοικίες της δυτικής Αθήνας με τεράστιες αφίσες με αφορμή τη σημερινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Αιγάλεω.

Η ειρωνεία είναι ότι πριν από λίγες ημέρες το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα καλοσώριζε στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ τους Οικολόγους Πράσινους που θα συμμετάσχουν στις εκλογές με την Κουμουνδούρου να κάνει λόγο για «σημαντική εξέλιξη, με δεδομένες τις ευρωπαϊκές αναφορές των οικολόγων και τη συμμετοχή τους στο Ευρωπαϊκό Πράσινο Κόμμα».

Οι Οικολόγοι Πράσινοι δε, που συμμετέχουν στην κυβέρνηση από τον Ιανουάριο του 2015 με τον Γιάννη Τσιρώνη και Γιώργο Δημαρά να εκλέγονται με τη σημαία της οικολογίας…

Αλήθεια ο ΣΥΡΙΖΑ, οι λοιπές προοδευτικές δυνάμεις που συνεργάζονται μαζί του αλλά και οι Οικολόγοι Πράσινοι είναι υπεράνω του νόμου;

 

Ιορδάνης Παπακυριακού

Facebook Comments