Τις ευχαριστίες του για όσους έδωσαν την μάχη των εκλογών, παρά την ήττα, αλλά και στους πολίτες που στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην ευρεία σύσκεψη της Κεντρικής Επιτροπής και της Εκλογικής Επιτροπής.

«Ο κάθε πολίτης από αυτούς έχει προσδοκίες και ελπίδες και οφείλουμε να κάνουμε ότι μπορούμε για να τις διαψεύσουμε», δήλωσε.

Όπως είπε ο αγώνας είναι δύσκολος, αλλά μπορεί να κερδηθεί. Ζήτησε να οργανωθεί το κόμμα και να εξηγήσει τι διακυβεύεται στις εθνικές εκλογές.

«Οφείλουμε να πούμε στο λαό ότι λάβαμε το μήνυμά του. Γνωρίζουμε ότι τα τελευταία χρόνια δεν ήταν εύκολα, κάναμε λάθη, κάναμε συμβιβασμούς και κάποιους απογοητεύσαμε. Εχουμε ευθύνη γι’ αυτό. Κάποιοι μπορεί να μας χρεώνουν ότι πριν αναλάβουμε τη διακυβέρνηση είχαμε βάλει πολύ ψηλά τον πήχη γιατί πιστεύουμε σε ένα κοινωνικό μετασχηματισμό», συνέχισε. «Κάποιες στιγμές με αυτή τη δίψα μπορεί να γίναμε βολονταριστές, να πιστέψαμε ότι μόνο η βούληση αρκεί. Τώρα ξέρουμε ότι χρειάζεται πολύ περισσότερος χρόνος και προσπάθεια για να αποκτήσουμε την πατρίδα που θέλουμε».

Facebook Comments