Η νέα BMW Σειρά 3 Sedan είναι έτοιμη να προσφέρει την πασίγνωστη οδηγική απόλαυση BMW σε διάφορες μορφές από τον Ιούλιο του 2019, με την προσθήκη στη γκάμα ενός σούπερ σπορ μοντέλου με straight-six βενζινοκινητήρα και BMW xDrive, τριών ακόμα τετρακίνητων εκδόσεων και μιας plug-in υβριδικής.
 
Έτσι οι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρεις βενζινοκινητήρες και τρεις Diesel, αλλά και ένα plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης. Πέντε από τους κινητήρες θα συνδυάζονται με τετρακίνηση (AWD), στάνταρ ή προαιρετικά.
 
Στην αιχμή του δόρατος βρίσκεται η BMW M340i xDrive με ένα νέο, εξακύλινδρο σε σειρά βενζινοκινητήρα 374 hp. Ένα οκτατάχυτο σπορ κιβώτιο Steptronic, ευφυές σύστημα τετρακίνησης (AWD), διαφορικό M Sport και αποκλειστική τεχνολογία πλαισίου δίνει επιτάχυνση  0 – 100 km/h σε 4,4 δευτερόλεπτα.Από τον Ιούλιο του 2019, ένα ευφυές σύστημα AWD θα διατίθεται σε συνδυασμό με τρεις ακόμα κινητήρες. Τα τρία μοντέλα θα είναι: BMW 320i xDrive Sedan  330i xDrive Sedan και 330d xDrive Sedan. Η νέα BMW 330e Sedan διαθέτει  τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα  και  ηλεκτρική μονάδα κίνησης αποδίδοντας συνολικά /292 ίππους, με ενεργοποιημένο το νέο XtraBoost mode. Αυτό επιτρέπει στην BMW 330e Sedan να επιταχύνει από στάση στα 100 km/h, σε 6,0 δευτερόλεπτα.
 
Παράλληλα, η προηγμένη τεχνολογία της μπαταρίας προσφέρει μέγιστη ηλεκτρική αυτονομία από 59 έως 66 km.Η ανάρτηση M Sport θα διατίθεται επίσης για τη νέα BMW Σειρά 3 Sedan (με εξαίρεση το μοντέλο M Sport) από τον Ιούλιο του 2019, όπως και η ανάρτηση Adaptive M. Και τα δύο προαιρετικά συστήματα ανάρτησης συνδυάζονται με σύστημα διεύθυνσης Variable Sport Steering.

Facebook Comments