Μας αρέσει πολύ το εκλεκτό φαγητό και λίγο παραπάνω όταν συνοδεύεται από γευστικά ποτά.

Είτε τρώμε έξω, είτε μαγειρεύουμε στο σπίτι, το ποτό που θα πιούμε ως συνοδευτικό στο φαγητό μας είναι κάτι που μας απασχολεί.

Σε ποιο σπίτι δεν ακούγεται η φωνή αυτού που στρώνει το τραπέζι να λέει «Τι θα πιούμε;» «Θέλετε κρασί ή μπύρα, αναψυκτικό ή νερό…»

Κάτι που δεν περιμέναμε ν’ ακούσουμε είναι πως η φίνα κι εκλεπτυσμένη σαμπάνια συνδυάζεται μ’ ένα από τα απλούστερα και πιο αγαπημένα φαγητά του κόσμου.

Η wine expert Marie-Christine Osselin, επικοινωνιολόγος της Moët & Chandon, έκανε μια πολύ περίεργη αποκάλυψη.

Μιλώντας στο «The Drinks Business», η ειδικός αποκάλυψε ένα από τα καλύτερα φαγητά που μπορείς να συνοδεύεις ένα ποτήρι σαμπάνια.

Ούτε λόγος για χαβιάρι, εκλεκτά τυριά και αστακούς… Από σήμερα μόνο σαμπάνια με τηγανιτές πατάτες!

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η αλμυρή και τραγανή αίσθηση της τηγανιτής πατάτας είναι ο τέλειος συνδυασμός για τις φυσαλίδες και την οξύτητα της σαμπάνιας.

Πολλά εστιατόρια στο εξωτερικό έχουν ήδη εντάξει στους καταλόγους τους… Διαβάστε περισσότερα στο Marilistable.com

Facebook Comments