Με αφορμή δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού και έντυπου Τύπου σχετικά με την πώληση του ποσοστού συμμετοχής της ΕΛΛΑΚΤΩΡ στην Elpedison, η εταιρεία ΕΛΛΑΚΤΩΡ ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με ενδιαφερόμενους υποψήφιους αγοραστές.

Η Εταιρεία διαβεβαιώνει ότι, σύμφωνα με την πάγια τακτική της, όταν και εφόσον συντρέχει πληροφορία επαρκώς συγκεκριμένη η δημοσιοποίηση της οποίας εύλογα αναμένεται να επηρεάσει την πορεία των μετοχών της, προβαίνει η ίδια υπεύθυνα και αρμοδίως στη γνωστοποίησή της.

Νωρίτερα:

Σύμφωνα με πληροφορίες ολοκληρώθηκε  η πώληση του μεριδίου 22,74% που κατέχει η Ελλάκτωρ στην εταιρεία Elpedison προς τα ΕΛΠΕ και την ιταλική Edison.

Οι δύο αγοραστές φαίνεται πως απέκτησαν ίσο, αναλογικό μερίδιο, μετά από τις αποκλειστικές διαπραγματεύσεις που ξεκίνησαν πριν από περίπου έναν μήνα.

Αξίζει να σημειώσουμε πως στην Elpedison η Ελλάκτωρ κατέχει το 22,74% ενώ το υπόλοιπο 75,78% κατέχει κοινοπραξία που ελέγχεται από τον όμιλο των Ελληνικών Πετρελαίων και την Edison.

Facebook Comments