Απουσίες με νόημα είχε η τελευταία Κ.Ε. του Κινήματος Αλλαγής, για την εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, μάλιστα απουσίαζαν και «ευχαριστημένοι» σε προσωπικό επίπεδο, από αυτούς που διατήρησαν ή απέκτησαν βουλευτική έδρα…

Ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Γιώργος Καμίνης, ο Χάρης Καστανίδης, ο Δημήτρης Κρεμαστινός, ο Γιάννης Μανιάτης, ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο Σταμάτης Μαλέλης και ο Ανδρέας Λοβέρδος ήταν μεταξύ των γνωστών στελεχών που απουσίαζαν από την κρίσιμη συνεδρίαση της Κ.Ε. του κόμματος.

Με δεδομένο ότι το Κίνημα Αλλαγής δεν έπιασε το διψήφιο ποσοστό που ήταν στόχος, δεν κατάφερε να δώσει το μήνυμα ότι το παλεύει για την ηγεμονία του χώρου με τον ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκεται σε απόσταση φωτός και με την επιστροφή ψηφοφόρων να μην γίνεται πράξη, η λογική λέει ότι θα έπρεπε να μην υπάρχουν τόσες απουσίες.

Κάποιοι όπως ο Γιώργος Παπανδρέου που έλειπαν δικαιολογημένα, ή όσοι είχαν προγραμματίσει διακοπές όπως ο Γιώργος Καμίνης, ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Κώστας Σκανδαλίδης μπορεί να δικαιολογούνται, αλλά στην Χαριλάου Τρικούπη δεν το είδαν με καλό μάτι, ειδικά για την περίπτωση του Κώστα Σκανδαλίδη που στήριξε η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ στην Α΄Αθήνας.

Ο Δημήτρης Κρεμαστινός θεωρείται ξένο σώμα στο ΚΙΝΑΛ, ο Λεωνίδας Γρηγοράκος μόνο συμπαθής δεν είναι στην ηγεσία του και εξαιτίας της σχέσης του με τον Ε.Βενιζέλο, ενώ ο Γιάννης Μανιάτης σίγουρα δεν τους λείπει…

Ο Σταμάτης Μαλέλης όπως όλα δείχνουν έχει ξεχάσει ήδη το ΚΙΝΑΛ ενώ στελέχη του κόμματος, τώρα πια λένε, ότι είναι καλύτερα που άφησε την θέση του.

Με κορυφαία στελέχη της πλευράς του Γιώργου Παπανδρέου όπως ο Δημήτρης Ρέππας που μίλησε ουσιαστικά για συμφέροντα τα οποία στήριξε η ηγεσία του κόμματος, προωθώντας την υποψηφιότητα του Κυριάκου Κυριάκου του ΠΑΟΚ και όχι τον Χάρη Καστανίδη.

Με τον Νίκο Ανδρουλάκη να ανεβάζει τους τόνους λέγοντας ότι το εκλογικό αποτέλεσμα δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του κόσμου της παράταξης αλλά και ότι η ηγεσία ευθύνεται για «δούρειους ίππους» όπως οι Γιάννης Ραγκούσης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος και Νίκος Μπίστης.

Και με τις απουσίες να γίνονται πιο αισθητές από τις παρουσίες στο Κίνημα Αλλαγής όπως όλα δείχνουν έχει  χτυπήσει η κακοκαιρία του «Αντίνοου» πολύ νωρίτερα…

Facebook Comments