Στο κατώφλι του ψηφιακού μετασχηματισμού, οι κινητές τηλεφωνίες και το ασύρματο δίκτυο βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής των λαών ανά τον κόσμο. Με το 5G να είναι σχεδόν πραγματικότητα και με τις λεγόμενες «τεχνολογίες του μέλλοντος» να αποκτούν πλέον υπόσταση, η συζήτησή μου με τον Γενικό Διευθυντή της Ένωσης Εταιριών κινητής τηλεφωνίας αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον…
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ο Γιώργος Στεφανόπουλος γνωρίζει τα πάντα γύρω από τις κινητές επικοινωνίες. Σε έναν κόσμο όπου το κινητό είναι ο πυρήνας της καθημερινότητας και λίγο πριν το 5G κυριεύσει κάθε δραστηριότητά της, ο Γ. Στεφανόπουλος μιλά αποκλειστικά στο marketnews.gr για το μέλλον. 
 
Ειδήμων σε θέματα ασύρματου δικτύου, αποκαλύπτει πώς η κινητή τηλεφωνία 5ης γενιάς θα επέμβει στην ποιότητα ζωής του κάθε πολίτη και απαντά στις θεωρίες που αμφισβητούν την ασφάλεια το 5G ως επιβλαβούς για τον ανθρώπινο οργανισμό. Τέλος, εξηγεί πώς η Ελλάδα μπορεί να φτάσει στην κορυφή του κόσμου αν αξιοποιήσει το ανθρώπινο δυναμικό και τους πόρους της καθώς επίσης και τι θα σημάνει αυτό για το μέλλον της.

 

Δείτε το βίντεο εδώ: 

Facebook Comments