Ο πρωθυπουργός ανεβάζει στροφές προοδευτικά ενόψει της ΔΕΘ, στην οποία θα μιλήσει το επόμενο Σαββατοκύριακο. Μάλιστα, σήμερα στις 12:00 θα συναντήσει και κοινωνικούς φορείς, σε συνέχεια των ραντεβού με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς που έκανε στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή, αμέσως μετά την επιστροφή του από το Βερολίνο.

Και μπορεί το περιεχόμενο της ομιλίας του πρωθυπουργού να μην έχει οριστικά αποκρυσταλλωθεί, αρχίζουν, όμως, και οριστικοποιούνται ορισμένες λεπτομέρειες της παρουσίας του. Μπορεί, λοιπόν, για το Σάββατο της ομιλίας του κ. Μητσοτάκη στους παραγωγικούς φορείς να κρατούνται ορισμένες πτυχές ως «επτασφράγιστο μυστικό», υπάρχει, όμως, κάτι που είναι δεδομένο: ο πρωθυπουργός θα είναι και πάλι μόνος του πάνω στη σκηνή της ΔΕΘ το μεσημέρι της συνέντευξης Τύπου, την Κυριακή. 

Πρόκειται για κάτι που καθιέρωσε πέρυσι ο κ. Μητσοτάκης, με την τότε εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη να συντονίζει τη διαδικασία από τις θέσεις των δημοσιογράφων και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάθεται μόνος του στη σκηνή, σε μια σκοτεινή αίθουσα. Όπως μαθαίνω, το ίδιο σκηνικό με πέρυσι αναμένεται να διατηρηθεί απαράλλαχτο.

Ο εξ απορρήτων

Facebook Comments