Λακωνικός, ψύχραιμος και αποτελεσματικός. Ο Ευάγγελος Αποστολάκης είναι γνωστός στους συναδέλφους του για τη μαχητικότητα, την ακεραιότητα και την καθαρή του σκέψη. Είναι ένας στρατιώτης εκπαιδευμένος άριστα για κάθε δύσκολη αποστολή αλλά και ένας αξιωματικός με διοικητικά ταλέντα και σπινθηροβόλο βλέμμα..

Λίγο πριν τον συναντήσω στο σπίτι του, το αίσθημα το θαυμασμού για τον επίτιμο αρχηγό ΓΕΕΘΑ με διακατέχει και με κάνει να ανυπομονώ να συνομιλήσω μαζί του.

Σε μια σπάνια συνέντευξή του, ο Ναύαρχος εν αποστρατεία και πρώην Υπουργός Εθνικής Αμύνης, Βαγγέλης Αποστολάκης μιλά αποκλειστικά στο marketnews.gr για το Πολεμικό Ναυτικό αλλά και την πρόσφατη θητεία του ως Υπουργού. Δηλώνοντας στην υπηρεσία της πατρίδας του ανά πάσα στιγμή, εξηγεί τι σημαίνει πατριωτισμός και αγάπη προς την πατρίδα για τον ίδιο. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Έχοντας υπάρξει σημαντικός δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας και ειδήμων στα ελληνοτουρκικά, ο Βαγγέλης Αποστολάκης περιγράφει ποιος είναι ο σχεδιασμός για την ενίσχυση των ενόπλων δυνάμεων αλλά και πώς προβλέπει την γειτνίαση των δύο χωρών στο μέλλον.

 

 

 

 

 

 

 

Με μάτια που λάμπουν από υπερηφάνεια, μιλά ακόμη για τα παιδιά του και για το ρόλο που έπαιξε το οικογενειακό του περιβάλλον στην διατήρηση της προσωπικής του ισορροπίας. Ακόμη, αποκαλύπτει αν σκοπεύει να μπει στην ενεργό πολιτική αλλά και ποια είναι τα σχέδιά του για το μέλλον. 

 

Δείτε την συνέντευξη εδώ: 

 

Facebook Comments