Ομόφωνα απορρίφθηκε από το συμβούλιο των φυλακών, όπου εκτίει την ποινή του, το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για τη χορήγηση άδειας.

Εκτός από τους εισαγγελείς, αυτή τη φορά, «όχι» είπαν και η Διευθύντρια των φυλακών και η κοινωνική λειτουργός.

Όπως αναφέρει η δικηγόρος του Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος έκανε νέο αίτημα για άδεια, τα δύο τελευταία πρόσωπα ήταν τα ίδια που τις προηγούμενες φορές είχαν ταχθεί υπέρ της χορήγησης άδειας στον κρατούμενο.

Νωρίτερα:

Νέο αίτημα για άδεια κατέθεσε ο τρομοκράτης της 17Ν και κατά συρροή δολοφόνος Δημήτρης Κουφοντίνας.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο Δημήτρης Κουφοντίνας κατέθεσε το αίτημα στο πειθαρχικό συμβούλιο των αγροτικών φυλακών Κασσαβέτειας. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το πρώτο αίτημα, μετά από τα τρία απορριπτικά βουλεύματα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας κατέθεσε αίτημα την περασμένη εβδομάδα και θα εξεταστεί από το πειθαρχικό συμβούλιο της φυλακής που αναμένεται να συνεδριάσει την τρέχουσα ή την επόμενη εβδομάδα. Αν κάποιο μέλος του πειθαρχικού συμβουλίου μειοψηφήσει, το θέμα θα απασχολήσει ξανά το Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου.

Μέχρι στιγμής ο Δημήτρης Κουφοντίνας, έχει λάβει στο σύνολο έξι άδειες, από τις φυλακές Κορυδαλλού και την Κασσαβέτεια, όπου κρατείται από τις αρχές Αυγούστου 2018, ενώ οι δικαστικές αρχές απέρριψαν άλλα τρία αιτήματά του.

Facebook Comments