Η τοποθέτηση του Παναγιώτη Αρκουμανέα στην θέση του προέδρου του ΕΟΔΥ – Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ) οδήγησε τον ΣΥΡΙΖΑ σε μια πρώτης τάξεως κοινοβουλευτική γκάφα και έδωσε την ευκαιρία στον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια για ένα….τρίποντο από τα αποδυτήρια.

Όλα ξεκίνησαν από μια ανάρτηση στο twitter του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα, ο οποίος υιοθετώντας πλήρως φήμες και δημοσιεύματα εντύπων φιλικά προσκείμενων προς τον ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε δημόσια, ότι ο νέος Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ Παναγιώτης Αρκουμανέας, είναι ο «κουμπάρος» του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια. Συγκεκριμένα, ο κ. Μπάρκας σχολίασε «Τον επέλεξε με βάση τον νόμο για το επιτελικό κράτος!! ΕΥΓΕ κ. Μητσοτάκη για τις επιλογές! Ένα από τα θετικά του βιογραφικού του είναι πως άλλαξε τέλεια τις βέρες στον γάμο!».

Έτσι, ήρθε η αποστομωτική απάντηση από τον Βασίλη Κικίλια, δίνοντας τα ονόματα των κουμπάρων και γράφοντας χαρακτηριστικά «Κουμπάροι μου είναι ο Ηλίας Καντζούρης & η Έμη Πανουσοπούλου. Αδιανόητη για εσάς η αξιοκρατία. Δε διαφέρετε σε τίποτα από τα trolls των 0.60».

Όπως είχε γράψει το DailyPost.gr και το Marketnews.gr, ο κ. Αρκουμανέας, είναι γνώστης των θεμάτων Υγείας, καθώς επί σειρά ετών δραστηριοποιείται στο χώρο της Υγείας και έχει σπουδάσει οικονομικά, ενώ έχει διατελέσει και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων και έχει το προφίλ για ένα νέο ξεκίνημα του οργανισμού.

Facebook Comments