Ο  Πάνος Καμμένος τέσσερις μόλις μήνες από την στιγμή που ανακοίνωσε πως το κόμμα του, οι ΑΝΕΛ, δεν θα συμμετάσχουν στην εκλογική αναμέτρηση, αφού στις ευρωεκλογές που είχαν προηγηθεί είχαν πάρει λιγότερες ψήφους ακόμα και από τον Ψινάκη, πλέον κάνει βραδινές εξορμήσεις στον ΛεΠα (κατά κόσμον Λευτέρης Πανταζής).

Ουσιαστικά η ημέρα της ανακοίνωσης της μη συμμετοχής ήταν και η ημέρα που ο κάποτε παντοδύναμος υπουργός Άμυνας και συγκυβερνήτης μιας ολόκληρης χώρας έθεσε εαυτόν εκτός πολιτικής.   Μακριά πλέον από τις σκοτούρες της εξουσίας και τους πειρασμούς των τσακωμών στη Βουλή, ο κ. Καμμένος απήλαυσε το καλοκαίρι του σε –όχι πάντα ανέμελες (εδώ)– κρουαζιέρες στο Αιγαίο και συνέχισε να προσέχει τον εαυτό του, σε βαθμό που ο άλλοτε παχύσαρκος υπουργός να εμφανίζεται απίστευτα αδυνατισμένος, σχεδόν αγνώριστος.

Όπως επεσήμανε και το Star και δημοσιεύει και το protagon.gr, o κ. Καμμένος, εμφανώς πολύ αδυνατισμένος, έχει χάσει τουλάχιστον 50 κιλά, ενώ συχνά δεν είναι λίγοι εκείνοι που δεν αναγνωρίζουν στο παρουσιαστικό του τον πολιτικό που στο πρόσφατο παρελθόν φωνασκούσε από το βήμα της Βουλής «στα τέσσερα εσείς, στα τέσσερα».

Απόδειξη είναι η εικόνα φωτογράφου του NPD, ο οποίος εντόπισε τον πρώην υπουργό να διασκεδάζει παρέα με τον φίλο του, δημοσιογράφο, Μάκη Τριανταφυλλόπουλο στο θρυλικό «Εμπατή North» της Βαρυμπόμπης υπό τους ήχους των τραγουδιών του Λευτέρη Πανταζή (γνωστού και ως ΛεΠα).

Facebook Comments