Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Γεωργούλης, παρά τα καθήκοντα του σε Βρυξέλλες και Στρασβούργο, φαίνεται πως δεν μπορεί να μείνει μακριά από τα τηλεοπτικά πλατό.

Συγκεκριμένα, σε λίγο καιρό το «Your Face Sounds Familiar» επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και στην κριτική επιτροπή του τηλεοπτικού show μεταμορφώσεων θα δούμε και πάλι τον ηθοποιό.

Όπως αναφέρει το star.gr, οι συζητήσεις με τους ιθύνοντες του καναλιού προχώρησαν και οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια. Χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργούλης δήλωσε «Ναι, τέτοια άκουσα κι εγώ και επιβεβαιώνω».

Μπορεί κάποιοι να θεωρούν ότι η ζωή ενός ευρωβουλευτή είναι εύκολη, αλλά όπως φαίνεται κάτι τέτοιο δεν ισχύει μιας και ο Αλέξης Γεωργούλης δεν έχει προλάβει να μάθει τις ομορφιές της πόλης, λόγω του φορτωμένου του προγράμματος: «Τη ζωή στις Βρυξέλλες ακόμα δεν την έχω μάθει. Έχω βγει δυο-τρεις φορές, ενώ έχω πάει πολύ περισσότερες μέρες, γιατί περνάω πάρα πολύ καιρό μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο», ενώ παράλληλα μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» ανέφερε πως έχει πάρει κάποια κιλάκια.

Facebook Comments