Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης με ανάρτηση του ψέγει την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» αναφορικά με την προανακριτική του Δημ. Παπαγγελόπουλου στη Βουλή, κάνοντας τους και μια αφιέρωση του τραγουδιού «Δεν πάω πουθενά».

Συγκεκριμένα, ο πρώην υπουργός γράφει στην ανάρτηση του:

«Βλέποντας κατι πληρωμένα δημοσιεύματα του ΠΡΩΤΟΥ ΦΛΕΜΑΤΟΣ για την προανακριτική σημερα στη Βουλη ,μου ήρθε στο μυαλο αυτο το τραγούδι…του Βασιλη Καρρα… Αντε γιατι τόχετε ξεφτιλίσει απ το ΦΟΒΟ σας για όσα θέλετε δε θέλετε θα αναγκαστεί να απαντήσει ο Φρουζης….»

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα εξετάζεται από την προανακριτική στη Βουλή ο πρώην επικεφαλής της Novartis Hellas κ. Κωνσταντίνος Φρουζής, ο οποίος είχε καταγγελθεί από τους προστατευόμενους μάρτυρες ως διακινητής «μαύρου» πολιτικού χρήματος –το οποίο ωστόσο δεν έχει εντοπιστεί– ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχει κληθεί να καταθέσει ούτε από την προανακριτική που είχε συγκροτήσει ο ΣΥΡΙΖΑ τον Φεβρουάριο του 2018 ούτε από τους αρμόδιους εισαγγελείς.

Βέβαια, ο λόγος για τον οποίο αντέδρασε με αυτή την ανάρτηση ο κ. Πολάκης, είναι η αναφορά του «Πρώτου Θέματος» το οποίο έγραψε:

«Εάν δε η πλειοψηφία της επιτροπής ψηφίσει –όπως αναμένεται– υπέρ της αποχώρησης των δύο, αλλά οι Πολάκης – Τζανακόπουλος αρνηθούν να αποχωρήσουν ή αν ο ΣΥΡΙΖΑ αρνηθεί να ορίσει αντικαταστάτες τους, τότε η προανακριτική κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα εγείροντας προβληματισμό για το αν η στρατηγική της Κουμουνδούρου στόχευε εξαρχής στην ακύρωση της έρευνας».

Έτσι, ο πρώην υπουργός άφησε σαφές μήνυμα, μέσω Βασίλη Καρρά, πως δεν «πάει πουθενά, εδώ θα μείνει».

Facebook Comments