Ο πρώην υπουργός Επικρατείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε ως «έξυπνη ιδέα των κοριτσιών στην παρέλαση. Χιουμοριστική και με άποψη» αναφερόμενος στο βηματισμό των κοριστιών στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μάλιστα ο κ. Βερναρδάκης είπε ότι για εκείνον αυτό είναι πολιτισμός: «Εγώ πιστεύω ότι πολιτισμός είναι αυτό ακριβώς το πράγμα. Πολιτισμός είναι μία κίνηση που ξαναφτιάχνει ιδέες, πράξεις, καινοτομίες, πρωτοπορίες, αυτό είναι».

Όπως είπε, προβληματισμό δεν πρέπει να προκαλεί η αντίδραση των κοριτσιών αλλά οι αντιδράσεις του δημάρχου, τους Μητροπολίτη, του σχολάρη: «Νομίζω ότι ήταν μία εξαιρετικά έξυπνη ιδέα των κοριτσιών. Αυτό που πραγματικά πρέπει να προβληματίσει είναι αντίδραση του δημάρχου, του μητροπολίτη, του σχολάρχη. Αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα».

Και επέμεινε: «Το άλλο είναι μία υγιής αντίδραση, είναι έξυπνο, χιουμοριστικό, έχει άποψη, έχει αισθητική. Και άλλωστε το είπαν τα κορίτσια στη δήλωσή τους, στο κείμενό τους, έχει μία διαφάνεια, μία υγεία, μία νεανικότητα κι κι αυτό που πρέπει να έχει η νεολαία, έχει το ότι βγάζει τη γλώσσα».

 

 

Αυτός εδώ ήταν Υπουργός Επικρατείας μέχρι πριν λίγους μήνες.
Βερναρδάκης: Έξυπνη η ιδέα των κοριτσιών στην παρέλαση. Χιουμοριστική και με άποψη.

 

Ενσωματωμένο βίντεο

 

 
 

 

Facebook Comments