Στη σκοτεινιά της σημερινής Ελλάδας, μια σύμπραξη αλληλεγγύης έρχεται να ρίξει αχτίδα φωτός και ελπίδας, μέσα από μία καλλιτεχνική πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους αδύναμους συνανθρώπους μας.

Η καλλιτεχνική ομάδα «Αγάπη ρε+» ενώνει τις δυνάμεις της με την Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων, για να παρουσιάσουν, την Τρίτη 28 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ, μία μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης για την ενίσχυση της προσπάθειας του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ) για τη στήριξη των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη.

Με μοναδικό εισιτήριο τη δύναμη της προσφοράς

Με μοναδικό εισιτήριο τη δύναμη της προσφοράς, ο χώρος θα πλημμυρίσει με τους ήχους των τραγουδοποιών που απαρτίζουν την ομάδα. Οι «Αγάπη Ρε+» είναι οι: Σπύρος Γραμμένος, Φοίβος Δεληβοριάς, Στάθης Δρογώσης, Γεράσιμος Ευαγγελάτος, Γιώργος Καραδήμος, Θέμης Καραμουρατίδης, Κωστής Μαραβέγιας, Νατάσσα Μποφίλιου, Μανώλης Φάμελλος, Μαριέττα Φαφούτη και Radio Sol. Η συγκέντρωση των ειδών θα ξεκινήσει από πρωί της 28ης Ιουλίου, στον χώρο της Τεχνόπολης.
Ανάγκες που μεγαλώνουν συνεχώς

Οι ανάγκες μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα. Το ΚΥΑΔΑ στηρίζει καθημερινά περισσότερους από 20.000 ανθρώπους στην Αθήνα, με τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και συσσίτια. Στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων, στο παλιό Φρουραρχείο (τηλέφωνο προσφορών 15422), κάθε εβδομάδα προστίθενται 150 νέες αιτήσεις εγγραφής. Σήμερα, έχει εγγεγραμμένες περισσότερες από 8.000 οικογένειες και μοναχικούς ανθρώπους.

Ανάλογα με τις δυνατότητές του

Το κοινό καλείται να έρθει, έχοντας μαζί του ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω είδη, σε ποσότητα ανάλογη με τις δυνατότητές του:

– Τρόφιμα (ρύζι, ζυμαρικά, όσπρια, ζάχαρη, αλεύρι, λάδι, δημητριακά, μαρμελάδα, μπισκότα, φρυγανιές, κονσέρβες, γάλα εβαπορέ, χυμούς, καφέ, τσάι).

– Φάρμακα (για ζαχαρώδη διαβήτη, χοληστερίνη και θυρεοειδή, αντιπυρετικά, παυσίπονα, καρδιολογικά, υπέρτασης, στομάχου, αντισταμινικά, αντιβιοτικά, κολλύρια ματιών, είδη πρώτων βοηθειών).

– Είδη υγιεινής (καθαριστικά, οδοντόκρεμα, σαμπουάν, υγροσάπουνο, υγρό καθαρισμού πιάτων, χαρτί υγείας, χαρτοπετσέτες, σερβιέτες).

Πληροφορίες

«Τεχνόπολη» δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100 – Γκάζι, τηλ.: 210 3475518, 210 3453548.

Facebook Comments