Ο ακαδημαϊκός στο πανεπιστήμιο Πατρών, Κωνσταντίνος Μάρκου, ούτε λίγο ούτε πολύ επικρότησε το σπάσιμο της εισόδου της ΑΣΟΕΕ με αλυσοπρίονο.

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός πως όταν η κυρία Κεραμέως είπε ότι φοιτητές έσπασαν με αλυσοπρίονο την είσοδο του οικονομικού Πανεπιστημίου, ο βουλευτής του ΣυΡιζΑ Κώστας Μάρκου, καθηγητής Ιατρικής στο πανεπιστήμιο της Πάτρας φώναξε από κάτω «και καλά έκαναν».

Η  υπουργός παιδείας συνέχισε την επίθεση της κατά του ΣυΡιζΑ, λέγοντας ότι επί τέσσερα χρόνια είχε επιλέξει να στηρίξει τις συμπεριφορές της ανομίας.

«Η στάση του ΣυΡιζΑ χθες απέδειξε περίτρανα ότι η κυβέρνηση του ΣυΡιζΑ στήριζε  επί τεσσεράμισι χρόνια αυτές τις συμπεριφορές και  επέλεξε να πάει χθες να πυροδοτήσει καταστάσεις. Αποδοκιμάστηκε από τους ίδιους τους φοιτητές ο κ. Φιλης, ενώ δεν είχε να πει κουβέντα για όσα βρέθηκαν στα υπόγεια της ΑΣΟΕΕ. Άρα θεωρείται φυσιολογικό ότι τα δημόσια πανεπιστήμια πρέπει να έχουν κράνη, ρόπαλα, υλικά αμφίεσης και κουκούλες, διαρρηκτικά εργαλεία, πέτρες μάρμαρα. Όλα αυτά κατά τον ΣυΡιζΑ είναι πολύ φυσιολογικό να βρίσκονται στο δημόσιο πανεπιστήμιο.»

Facebook Comments