Η ατζέντα των ημερών είναι πλούσια σε θέματα. Μεταναστευτικό, Novartis, Ελληνοτουρκικές σχέσεις, Brexit, Επίσκεψη του Κινέζου Προέδρου στην Αθήνα και πολλά ακόμη. Ο καλεσμένος μου είναι ένας πολιτικός με μακρά και σταθερή πορεία, οξυδερκής και δυναμικός.

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο marketnews.gr, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης, μίλησε για την αγροτική πολιτική αλλά και τα μέτρα που έχουν ληφθεί από την κυβέρνηση για την πιστοποίηση της ελληνικότητας των προϊόντων με στόχο την καταπολέμηση του αθέμιτου ανταγωνισμού των παράνομων ελληνοποιήσεων.

Μιλώντας δίχως περιστροφές, ο Υπουργός αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας έναν απολογισμό των πρώτων τεσσάρων μηνών εξουσίας. Ακόμη, δεν δίστασε να κατηγορήσει την απελθούσα κυβέρνηση για τη διαχείριση του μεταναστευτικού αλλά και να σχολιάσει τις πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα αυτόν. Επιπλέον, σχολίασε τα μεγάλα ζητήματα που προκύπτουν από το ενδεχόμενο αποχώρησης της Μ. Βρετανίας από την ΕΕ και τέλος εξήγησε γιατί πρέπει ως χώρα να είμαστε πάντοτε εν δυνάμει σε ό,τι αφορά στην άμυνα.

 

 

Facebook Comments