Την αναστολή για τουλάχιστον ένα εικοσιτετράωρο των απεργιακών κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων που έπληξαν τη χώρα και προκειμένου να μην υπάρξει κίνδυνος για την ομαλή ηλεκτροδότηση.

Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ανακοίνωσε ότι θα επανεξετάσει την Τρίτη τη μορφή και τον χρόνο των κινητοποιήσεών της.

Νωρίτερα:

Αναστέλλει τις προγραμματισμένες κινητοποιήσεις της η ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ λόγω των εν εξελίξει φαινομένων της κακοκαιρίας Γηρυόνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε προ ολίγου, το ΔΣ τη ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ αποφάσισε να «τρενάρει» τη 48ωρη απεργία που επρόκειτο να ξεκινήσει από το βράδυ της Δευτέρας, λόγω των επιπτώσεων της κακοκαιρίας Γηρυόνης.
 

Νωρίτερα:

Σε 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες κατέρχονται από τα μεσάνυχτα της τρίτης οι εργαζόμενοι στη ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ αντιδρώντας στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τις αλλαγές στη λειτουργία της ΔΕΗ.

Σήμερα προχωρούν σε τρίωρη στάση εργασίας στη Λιγνιτική Μονάδα της Μεγαλόπολης από τις 12:00 έως τις 15:00 και στα ορυχεία και τους σταθμούς της δυτικής Μακεδονίας από τις 15:00 έως τις 18:00 προκειμένου οι εργαζόμενοι να συμμετάσχουν στα συλλαλητήρια πού θα πραγματοποιηθούν σήμερα στις 12:00 στη Μεγαλόπολη και στις 17:00 στην Πτολεμαΐδα.

 

Facebook Comments