Η… αμηχανία του κ. Γεωργούλη ήταν εμφανής σε ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο που δημοσιεύτηκε από το ίδιο του το κόμμα και έγινε στόχος αρνητικών σχολίων. Ο γνωστός ηθοποιός και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε τη δική του απάντηση για το περιστατικό.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Παρέμβαση @AlexisMep στην εκδήλωση για την εξόρυξη χρυσού που διοργάνωσαν οι Ευρωβουλευτές @kostarvanitis & @SteliosKoul, με την ιδιότητα του ως συντονιστής της Επιτροπής Αναφορών για να ενημερώσει για την πρόοδο των αιτημάτων που κατατέθηκαν στην Επιτροπή.
 

Ενσωματωμένο βίντεο

 

Ο ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης μίλησε στο Πρωινό και απάντησε για την ομιλία του στην Ευρωβουλή που έγινε viral ενώ σχολίασε και τις δηλώσεις που έκανε η Μιμή Ντενίση σχετικά την εκλογή του.

«Η ομιλία που έγινε viral δεν ήταν σε κάτι επίσημο. Εγώ ενεπλάκην σε αυτή τη συζήτηση γιατί είμαι συντονιστής στην επιτροπή αναφορών. Αυτοσχεδίαζα με κάποια χαρτιά που ήρθαν μπροστά μου εκείνη την στιγμή, ωστόσο κάποιος ήθελε να την βάλει στο επίκεντρο και να την θεωρήσει σαν να είναι ομιλία στην ολομέλεια. Και κάποιοι πήγαν να το συνδυάσουν και με τη δυσλεξία που έχω… Αυτό δεν συνδυάζεται.

Αυτό που με πείραξε περισσότερο είναι συνδυάζοντάς το με τη δυσλεξία, πιάνεις μια πολύ ευαίσθητη περιοχή, η οποία δεν αφορά μόνο εμένα – εμένα μπορείς να με βρίζεις όσο θέλεις- αλλά μπορεί να προσβάλεις και να χλευάζεις κάποιους ανθρώπους που δεν τους έχεις στόχο».

 

 

Facebook Comments