Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται η τάση κάποιοι να παραποιούν σκόπιμα τη σημασία των λέξεων προκειμένου να προωθήσουν την πολιτική των ανοιχτών συνόρων. Λέξεις όπως «πρόσφυγας» και «λαθρομετανάστης» τις αποδίδουν σκόπιμα με λανθασμένη σημασία ενώ άλλες, όπως «ρατσιστής» και «ξενοφοβικός» τις χρησιμοποιούν για να στοχοποιήσουν όσους αντιστέκονται στον φασισμό της  «πολιτικής ορθότητας».

Οι Έλληνες δεν είμαστε «ρατσιστές». Η δυσφορία μας έναντι των λαθροεποίκων δεν εκπορεύεται από κάποια ιδεολογία περί φυλετικής ανωτερότητας αλλά από το γεγονός ότι αυτή η χώρα είναι η Πατρίδα μας, είναι το σπίτι μας, και όποιος θέλει να μπει στο σπίτι μας δεν θα μπει λάθρα (στα κρυφά) αλλά οφείλει να χτυπήσει την πόρτα.

Η λέξη «λαθρομετανάστης» δεν είναι ρατσιστική. Προέρχεται από το «λανθάνω» που σημαίνει «κάνω κάτι στα κρυφά». Έτσι αποκαλούμε: λαθροκυνηγό όποιον κυνηγάει στα κρυφά, λαθραναγνώστη όποιον διαβάζει στα κρυφά, λαθρέμπορο όποιον εμπορεύεται παράνομα και λαθρομετανάστη όποιον μεταναστεύει παράνομα. «Δεν υπάρχουν  λαθραίοι άνθρωποι» λένε κάποιοι. Φυσικά και δεν υπάρχουν. Η ιδιότητα του «λαθραίου» δεν αποδίδεται στο πρόσωπο αλλά στην πράξη που διαπράττει: λαθραία μετανάστευση, κυνήγι, ανάγνωση, εμπόριο.

«Πρόσφυγας» είναι κάποιος που «προς + φεύγει» επειδή κινδυνεύει η ζωή του από μία χώρα και καταφεύγει ως «φυγάς» στην πλησιέστερη ασφαλή χώρα. Ένας Σύριος που διασχίζει τα σύνορα της Τουρκίας είναι «πρόσφυγας» στην Τουρκία και πουθενά αλλού. Εάν αυτός θέλει να πάει σε κάποια άλλη χώρα τότε, είτε είναι «μετανάστης» εάν πάει νόμιμα με τα χαρτιά του, είτε είναι «λαθρομετανάστης» εφόσον έχει πετάξει στη θάλασσα τα χαρτιά του και έχει κρατήσει μόνον το κινητό του. Η Ελλάδα δεν συνορεύει με εμπόλεμη χώρα. Επομένως στην Ελλάδα δεν υπάρχουν «πρόσφυγες» αλλά μόνον λαθρομετανάστες και ελάχιστοι μετανάστες.                 

«Αφομοίωση» των αλλοδαπών σημαίνει να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους και να υιοθετήσουν τον Ελληνικό τρόπο ζωής. Σημαίνει να βγάλουν τις μαντήλες και τις μπούρκες και να ντυθούν με τα ρούχα μας, να φάνε χοιρινό αντί για χαλάλ, να καταργήσουν το βάρβαρο έθιμο της κλειτοριδοκτομής, του γάμου 12χρονων κοριτσιών που διώκεται ως παιδεραστία στον δικό μας πολιτισμό, τον απαγχονισμό των ομοφυλοφίλων (εμείς κάνουμε γκέι πράιντ), τον λιθοβολισμό των απίστων γυναικών κ.λπ.

Βασική προϋπόθεση της αφομοίωσης είναι να θέλουν οι ίδιοι να αφομοιωθούν. Και όπως απέδειξαν  οι μουσουλμάνοι 2ης και 3ης γενιάς της Γαλλίας και της Αγγλίας, δεν θέλουν. Στη Σουηδία, μία χώρα που έχει υποστεί ατελείωτη πολυπολιτισμική προπαγάνδα ζητάνε την δημιουργία ανεξάρτητου Ισλαμικού χαλιφάτου εντός του Σουηδικού εδάφους!

Οι μουσουλμάνοι ούτε θέλουν, ούτε μπορούν να αφομοιωθούν. Η θρησκεία τους αποτελεί ένα νομικό και αξιακό σύστημα που καθορίζει τον τρόπο ζωής των οπαδών της. Ο απώτερος σκοπός οποιουδήποτε πιστού μουσουλμάνου είναι η επιβολή Θεοκρατικού καθεστώτος τόσο στη Διοίκηση όσο και στη Δικαιοσύνη (Σαρία). Το Ισλάμ και η Δημοκρατία πόσο μάλλον η σύγχρονη αναρχο-Δημοκρατία, είναι έννοιες παντελώς ασύμβατες μεταξύ τους.

Η διαφορά ανάμεσα στο Ισλάμ και στον Δυτικό κόσμο είναι χαώδης: εμείς θεωρούμε τους δυτικούς εγκληματίες ως ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ του δικού μας αξιακού κώδικα ενώ το Ισλάμ θεωρεί τους μουσουλμάνους εγκληματίες ως ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ του δικού τους αξιακού κώδικα. Παράδειγμα: κανένας δυτικός δεν επιδοκίμασε την επίθεση της Ν. Ζηλανδίας. Κανένας! Αντιθέτως, την επίθεση στο μετρό του Λονδίνου που κόστισε 56 νεκρούς και 700 τραυματίες την «δικαιολογεί» ο ένας στους τέσσερις Βρετανούς μουσουλμάνους! Μάλιστα, τα ποσοστά είναι μεγαλύτερα (31%) στους νεαρούς Βρετανούς μουσουλμάνους σε σχέση με τις ηλικίες πάνω από 45 (14%)!

Αντιθέτως, απαιτούν να αφομοιωθούμε εμείς από εκείνους. Τα σχολεία να δίνουν συσσίτια χωρίς χοιρινό, να καταργηθούν οι χριστιανικές γιορτές, να φοράνε σεμνά ρούχα οι ντόπιες δυτικές για να μην προσβάλλουν τα ανεκπλήρωτα σεξουαλικά απωθημένα του κάθε ανέραστου Μοχάμεντ. Στη Ρώμη ζήτησαν να καλυφθούν τα γυμνά αγάλματα του Μ. Άγγελου για να μην προσβληθούν οι θρησκευτικές ευαισθησίες του Ιρανού πρωθυπουργού που έκανε επίσκεψη. Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν βίντεο από επιθέσεις μουσουλμάνων σε κοπέλες επειδή φορούσαν μίνι φούστες. Κι όταν έρθει η ώρα ο προφήτης να καλέσει κοντά του κάποιον πιστό του, αυτός θα πάει να τον συναντήσει ζωσμένος με εκρηκτικά για να πάρει μαζί του όσους περισσότερους «άπιστους» μπορεί και να πάει στον Παράδεισο για να τρώει ποτάμια με μέλι και ρύζι.

Οι οπαδοί της παγκοσμιοποίησης και κάθε είδους αντεθνικής ιδεολογίας ήδη δείχνουν ξεκάθαρα τις διαθέσεις τους. Πρόσφατα, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εισηγήθηκε την ποινική τιμωρία όσων Ελλήνων ψήνουν χοιρινό κρέας ή καταναλώνουν αλκοόλ κοντά σε «προσφυγικές δομές»! Με την ίδια νοσηρή λογική, θα πρέπει οι Ελληνίδες να αρχίσουν να κυκλοφορούν με μπούρκα για να μην προσβάλουν τα ήθη των μουσουλμάνων «φιλοξενούμενων», οι καμπάνες των εκκλησιών να πάψουν να χτυπούν για να μην ενοχλούνται οι αλλόδοξοι, και οι μεγάλες θρησκευτικές εορτές όπως τα Χριστούγεννα και το Πάσχα να καταργηθούν από σεβασμό προς τον κάθε Αχμέτ και Χασάν που μας κουβάλησαν εδώ οι σύγχρονοι δουλέμποροι των ΜΚΟ σε αγαστή συνεργασία με τους πολιτικούς μας.

«Ρατσιστικό» και «ξενοφοβικό» λοιπόν, -οι δύο λεξούλες που κάποιοι τους δασκαλεύουν να παπαγαλίζουν- δεν είναι το ψήσιμο χοιρινού μπροστά στους λαθροεποίκους. Είναι η μπούρκα, η μαντήλα, και η θέση της γυναίκας και των ομοφυλοφίλων στον μουσουλμανικό κόσμο. Είναι όλα αυτά που οι Ισλαμοαγαπούληδες προσποιούνται ότι δεν γνωρίζουν, δεν είδαν, δεν άκουσαν.

Οι Ισλαμοαγαπούληδες πάνε να περάσουν και Νόμο περί δήθεν «τελετουργικής σφαγής» για να δικαιολογήσουν το ανοσιούργημα του χαλάλ. Γιατί εξαφανίσθηκαν οι Φιλοζωικές οργανώσεις; Γιατί δεν ωρύονται στο Σύνταγμα οι υποστηρικτές των δικαιωμάτων των ζώων; Τι «φιλόζωοι» είναι αυτοί που αγνοούν τον σαδιστικό σφαγιασμό ζώων που σπαρταρούν μέχρι να στραγγίσει και η τελευταία σταγόνα του αίματός τους για να φάνε οι μουσαφίρηδες το χαλάλ τους;

Η πλύση εγκεφάλου υπέρ των λαθροεισβολέων έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό που δεν τολμάμε να πούμε το αυτονόητο: εάν πεινάνε ας φάνε το φαγητό που τρώμε εμείς, παρασκευασμένο όπως το τρώμε εμείς. Άλλωστε, αυτός είναι κι ένας τρόπος να διαχωρίσουμε τους φανατικούς Ισλαμιστές από τους «μετριοπαθείς».

Οι Έλληνες είμαστε φιλόξενος λαός. Το θέμα όμως είναι ποσοτικό. Εάν κάποιος βρει έξω από την πόρτα του σπιτιού του έναν ζητιάνο, το πιθανότερο είναι πως θα τον βοηθήσει. Εάν όμως την επόμενη μέρα δει έξω από το σπίτι του, διακόσιους ζητιάνους, τί θα μπορεί να κάνει; Στην αρχαιότητα λατρεύονταν ο Ξένιος Ζευς και ήταν υποχρέωση του οικοδεσπότη να φιλοξενήσει τον κουρασμένο ταξιδιώτη. Όταν όμως ζήτησαν «φιλοξενία» δύο εκατομμύρια Ασιάτες υπό τον Ξέρξη, οι πρόγονοί μας μολονότι φιλόξενοι την αρνήθηκαν και με έναν τιτάνιο αγώνα που συγκλόνισε τον αρχαίο κόσμο έσωσαν την ελευθερία της Ελλάδος και της Ευρώπης στις Θερμοπύλες, στην Σαλαμίνα και στις Πλαταιές.

Αυτό ακριβώς ζούμε σχεδόν 2000 χρόνια αργότερα. Μία άοπλη εισβολή που θα αλλάξει δημογραφικά την Πατρίδα μας. Η γιγαντωμένη μουσουλμανική μειονότητα θα οδηγήσει σε αργό εκφυλισμό το Ελληνικό Έθνος. Τους εισβολείς αυτούς, κάποια στιγμή θα τους υιοθετήσει η ομόθρησκη Τουρκία και θα μιλάει για γκρίζες ζώνες όχι μόνον στο Αιγαίο αλλά και στην ηπειρωτική χώρα.

Δεν είμαστε οι Έλληνες «ξενοφοβικοί» λοιπόν. Εσείς είσαστε «αληθοφοβικοί» (φοβάσθε την αλήθεια). Και αυτή είναι η αλήθεια για τους Ισλαμιστές που ζούνε ακόμα στον Μεσαίωνά τους και απειλούν να μας γυρίσουν και εμάς εκεί.

Facebook Comments