Στο επίκεντρο βρέθηκε η απόφαση του Κινήματος Αλλαγής να ψηφίσει χθες στον προϋπολογισμό όχι σε όλα, και στις αμυντικές δαπάνες, που υπερψήφισε ακόμη και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Με ανάρτησή του ο κ. Κωνσταντινόπουλος, που επισύναψε και σχετικό πίνακα, εξήγησε γιατί το κόμμα του καταψήφισε: «Το Κίνημα Αλλαγής με δεδομένη τη σημερινή κρίσιμη εθνική συγκυρία, καταψήφισε τις δαπάνες άμυνας του κρατικού προϋπολογισμου( ψηφίστηκε από ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και Ελληνική Λύση) η απάντηση είναι οτι μειώθηκαν κατά 141 εκ. € σε σχέση με το 2019».

Καλημέρα!
Το Κίνημα Αλλαγής με δεδομένη τη σημερινή κρίσιμη εθνική συγκυρία, καταψήφισε τις δαπάνες άμυνας του κρατικού προϋπολογισμου( ψηφίστηκε από ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και Ελληνική Λύση) η απάντηση είναι οτι μειώθηκαν κατά 141 εκ. € σε σχέση με το 2019.

Δείτε το σχετικό.

Προβολή εικόνας στο Twitter

 

 

Μέσω Twitter απάντησε και στο δημοσιογράφο Δημήτρη Οικονόμου που χαρακτήρισε ως αστεία την απόφαση του ΚΙΝΑΛ να καταψηφίσει: «Αγαπητέ Δημήτρη Οικονόμου, αν θεωρείς ότι δεν είναι σημαντικός ο λόγος που καταψηφίσαμε,δλδ τη μείωση των αμυντικών δαπανών,τι πρέπει να πεις για όλους αυτούς που καταψήφισαν τα προηγούμενα χρόνια τις αμυντικές δαπάνες!Η κίνηση μας έχει συμβολική& ουσιαστική αξία.Θα τα πούμε & από κοντά».

 

Αγαπητέ @dimoikonomu αν θεωρείς ότι δεν είναι σημαντικός ο λόγος που καταψηφίσαμε,δλδ τη μείωση των αμυντικών δαπανών,τι πρέπει να πεις για όλους αυτούς που καταψήφισαν τα προηγούμενα χρόνια τις αμυντικές δαπάνες!Η κίνηση μας έχει συμβολική& ουσιαστική αξία.Θα τα πούμε &από κοντά

 

Ήδη από χθες αργά το βράδυ ο Βασίλης Κεγκέρογλου, ως Γραμματέας της Κ.Ο του Κινήματος Αλλαγής, για το θέμα των δαπανών του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας είχε δηλώσει: «Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη για τα Εθνικά μας θέματα περίοδο ,αρνηθήκαμε να συμφωνήσουμε με τη μείωση του Προϋπολογισμού του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας».

Facebook Comments