Τα παράπονά του για τον αντικαπνιστικό νόμο έκανε στον πρωθυπουργό ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, κατά τη συνομιλία που είχαν πριν τη συνάντησή τους. «Η κατάσταση σηκώνει τσιγάρο, μας το έχεις κόψει», του είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντά: «Αν θες τσιγάρο έξω».

«Δεν ξέρω αν είναι λόγω του απογεύματος, αλλά βλέπω μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τις συναντήσεις», σχολίασε ο κ. Μητσοτάκης βλέποντας περισσότερους δημοσιογράφους.

Ο κ. Μητσοτάκης τον ρώτησε τι να τον κεράσει κι εκείνος απάντησε ότι δεν είναι συνηθισμένος να πίνει καφέδες, ούτε τίποτα. Ο κ. Βελόπουλος τον ρώτησε πώς πέρασε στην Αμερική με τον κ. Μητσοτάκη να του λέει «εντατικά» και ότι ήταν διήμερο αλλά χρήσιμο.

Ο κ. Βελόπουλος επέμεινε και αναφέρθηκε εκ νέου στον αντικαπνιστικό νόμο λέγοντας πως «οι καταστηματάρχες κάνουν παράπονα γιατί έχει πέσει ο τζίρος τους», με τον κ. Μητσοτάκη να απαντά: «Δεν κάνουν γιατί ξέρουν ότι ο νόμος ισχύει για όλους. Καλό είναι να εφαρμόζουμε το νόμο ακόμα και αν το έχουμε καταψηφίσει». «Βγαίνω πάντα όμως έξω να καπνίσω», κατέληξε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης

 

 

 

Facebook Comments