Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, ήταν καλεσμένος στο Action24 και την εκπομπή «Αντιθέσεις», με τον δημοσιογράφο Δ. Τάκη, όπου κλήθηκε να σχολιάσει όσα έχουν κατατεθεί εις βάρος, μέχρι σήμερα, στην προανακριτική επιτροπή για την υπόθεση Novartis.

Αρχικά, ο κ. Παπαγγελόπουλος είπε, αναφερόμενος στην κατάθεση της πρώην εισαγγελέως Διαφθοράς, Ε. Ράικου, ότι «Βλακείες και ψέματα λέει η Ράικου» και πρόσθεσε πως είναι «προϊόντα πανικού όσα υποστηρίζει».

Ακόμη,  ο πρώην υπουργός ανέφερε ότι «Παρακολουθούν τα τηλέφωνά μου», λέγοντας χαρακτηριστικά ότι « Πού και πού τους ρίχνω και κάνα μπινελίκι».

Αναφερόμενος στις επαφές με την Ε. Τουλουπάκη, είπε «Έχω μιλήσει με την Τουλουπάκη τηλεφωνικά μετά τη δήλωση μου στο Μαξίμου για τη Novartis. Δεν έχω συναντήσει την Τουλουπάκη για τη Novartis. Μετά το σκάνδαλο Novartis είχα μιλήσει με την Τουλουπάκη δύο φορές».

Στη συνέχεια, επανήλθε με αναφορά στην κ. Ράικου, υποστηρίζοντας ότι είναι «Κακή ηθοποιός, κακή εισαγγελέας, κακή σεναριογράφος η κυρία Ράικου. Πολλές φορές έχω επικοινωνήσει με την Ράικου, ποτέ στα τηλέφωνα, ποτέ για τη Novartis. Έχω συναντηθεί πολλές φορές με τη Ράικου».

Επιπλέον, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος ανέφερε ότι «Μου στέρησαν το δικαίωμα να μιλώ με τον Πρόεδρος της Δημοκρατίας, για να μην τον πουν υποκινητή, του υποκινητή» και αναφερόμενος στον κ. Ιωάννη Αγγελή, τόνισε ότι «Τον έχω πάει…μαλακά».

Παράλληλα, διευκρίνισε ότι «Δεν έχω σχέση με κανέναν από τη Νέα Δημοκρατία», επισημαίνοντας ότι «Είναι συνετή η στάση του Μητσοτάκη».

Αναφερόμενος στην εξέλιξη της έρευνας της προανακριτικής, δήλωσε ότι «Δεν υπάρχουν στοιχεία, θεωρώ ότι δε θα φτάσουμε καν στο ειδικό δικαστήριο».

Μιλώντας για τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, σημείωσε ότι «Οι σχέσεις μου με τον Αλέξη Τσίπρα είναι, όπως ήταν πάντα, πολύ καλές. Αισθάνομαι ότι με συμπονάει».

Κατέληξε, λέγοντας ότι «Όπου πάω με κερνάνε και με χτυπάν στη πλάτη» και συμπλήρωσε ότι «Στο τέλος, κάποιοι θα κυκλοφορούν με μπούρκα».

Facebook Comments