Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επεσήμανε ότι ουδέποτε υπήρξε θέμα με τον Αντώνη Σαμαρά, σχολιάζοντας την ονομαστική ψηφοφορία για τροπολογία από το ποδόσφαιρο, η οποία πέρασε με 156 «ναι» από την κυβερνητική πλειοψηφία.

Επισημαίνεται ότι χτες σχολιάστηκε έντονα  το μήνυμα συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά, οι οποίοι υπογράμμισαν ότι ο πρώην πρωθυπουργός «ούτε έδωσε εξηγήσεις, ούτε του ζητήθηκαν, ούτε θα μπορούσαν να του έχουν ζητηθεί» ενώ λίγο νωρίτερα κυβερνητικοί κύκλοι διαβεβαίωναν πως «καλύφθηκαν από τις εξηγήσεις Σαμαρά».

Ο Στέλιος Πέτσας μιλώντας στον ΑΝΤ1 σημείωσε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και ο γ.γ. της κυβέρνησης τηλεφώνησαν στον κ. Σαμαρά, ο οποίος δεν απάντησε και περίμεναν να επιστρέψει τις κλήσεις. Όταν ο πρώην πρωθυπουργός επικοινώνησε μαζί τους τους είπε ότι απουσίαζε για προσωπικούς λόγους και ο Στέλιος Πέτσας ξεκαθάρισε ότι δεν ζητήθηκαν εξηγήσεις.

Σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν για την απουσία του Αντώνη Σαμαρά ο κ. Πέτσας υπογράμμισε ότι «δεν έχουν βάση». «Θα ήθελα να μην έχουμε συζήτηση για το θέμα, δεν υπήρχε. Δεν υπήρχε ποτέ θέμα για να υφίσταται», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Facebook Comments